Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Αγαπητοί φίλοι  της Χρυσής Αυγής. Φοβάμαι ότι αυτή η επίθεση που γίνεται με προφανή τρόπο πλέον στη χώρα από τους υπαλλήλους των σιωνιστών, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε εξισλαμισμό της πατρίδας και εξαφάνιση του έθνους. Οι Έλληνες πολίτες οδηγούνται σαν πρόβατα σε σφαγή. Αν οι Έλληνες δεν καταλάβουν τι έρχεται  η πατρίδα θα χαθεί. Είμαι ξένος πλέον στη χώρα μου, απελπισμένος και το μόνο που βλέπω μπροστά είναι ότι η πατρίδα κατακλύζεται από αλλοεθνείς που μας φέρνουν καθημερινά και το μόνο που κάνουν είναι να απαιτούν χωρίς ίχνος ευγνωμοσύνης για την φιλοξενία που τους παρέχεται. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να δει την αλήθεια κατάματα γιατί οι μέρες που έρχονται είναι κρίσιμες για την πατρίδα.

Π.Λ.

Ηλίας Παναγιώταρος: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το λαθρομεταναστευτικό για να περάσει τα μέτρα του μνημονίου εις βάρος τον Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Είμαι και εγώ δυστυχώς μια από τους εκατοντάδες νέους της χώρας μου που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω φύγει στο εξωτερικό με τον αρραβωνιαστικό μου, και με πολλές δυσκολίες προσπαθούμε να ορθοποδήσουμε. Με μεγάλη αγωνία, θλίψη, θυμό και απογοήτευση βλέπω τις εξελίξεις της χώρας μου και απορώ! Απορώ, πως σε μια χώρα με τέτοια ένδοξη ιστορία ,τέτοιο πολιτισμό και με μορφωμένους και παγκοσμίως διακεκριμένους Έλληνες πολίτες, επιτρέψαμε να γίνουμε οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης και όχι μόνο. Την τελευταία εβδομάδα ειδικά έχασα τον ύπνο μου! Ξέρεις τι είναι να σου λέει η αλβανοσκοπιανή (συμμαθήτρια μου στο σχολείο γερμανικών) ότι η Μακεδονία  είναι των Σκοπίων και ότι επίσης ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Σκοπιανός; Και ότι η Ολυμπιάδα είναι μισή Αλβανίδα; Και όλα αυτά γιατί έχουμε προδότες πολιτικούς που στο βωμό του χρήματος γλείφουν αντί να σηκώσουν ανάστημα και να κάνουν το καθήκον τους για το συμφέρον της Ελλάδας. Απορώ πως αφήσαμε τα ΜΜΕ ή καλύτερα τα ΜΜΠ (παραπληροφόρησης) να μας κάνουν τόση πλύση εγκεφάλου. Είναι τραγικό που δεν αντισταθήκαμε σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας σκάβουν τον λάκκο. Όλοι τους ξέρουμε ποιοι είναι ,αλλά δυστυχώς κανένας δεν τους αγγίζει και κυκλοφορούν  ανενόχλητοι σαν κύριοι και έχουν το θράσος και εμπαίζουν ακόμα τον ελληνικό λαό. Επίσης απορώ πως ακόμα όχι μόνο δεν έχει αντιδράσει ο ελληνικός λαός, αλλά συνεχίζει να ψηφίζει τους δημίους του. Τι περιμένουμε να συμβεί ακόμη. Ο στρατός έγινε ορτινάτσα των λαθρομεταναστών αντί να προστατεύει τα σύνορα όπως προστάζει τα σύνταγμα της Ελλάδος. Ποια και που ακριβώς είναι η προστασία του πολίτη όταν καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματά του; Τι θα γίνει με όλους αυτούς τους υποτιθέμενους πρόσφυγες – λαθρομετανάστες; Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και οι πολιτικοί συνεχίζουν τα καραγκιοζιλίκια και την κοροϊδία και το άδειασμα  του λαού που υποφέρει ,που δεν έχει να πληρώσει ούτε για τα απαραίτητα, που έχει χαθεί η αξιοπρέπεια που είναι με σκυμμένο κεφάλι, που αυτοκτονεί από τα μνημόνια των τοκογλύφων. Θα πρέπει όλοι οι Έλληνες με μπροστάρηδες τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς, Κ. Γλυκερία

Αρεόπολη: Οι Μανιάτες τίμησαν την 17η Μαρτίου 1821 με μία όμορφη εκδήλωση ιστορικής μνήμης – Φωτορεπορτάζ

Ασφαλώς οι πρόσφυγες – λαθρομετανάστες και πετάνε τα ρούχα που τους πηγαίνουν οι φτωχοί Έλληνες ακόμη και αν τους λείψουν από τους ίδιους ή τις οικογένειες του. Τι να τα κάνουν; Επειδή η παραπληροφόρηση των καναλιών το κρύβει, έχει δει κανείς τι ρούχα φοράνε από κοντά  οι περισσότεροι; Έχει δει τι κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ και GPS έχουν; Έχουν δει τι χρήμα κουβαλάνε; Ακόμη τα φαγητά και τα φάρμακα του Ερυθρού Σταυρού πετάνε επειδή απλά επάνω έχουν το σταυρό και με αυτό δείχνουν τις προθέσεις του για το μέλλον. Πάντα ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι Έλληνες. Σύντομα θα το αντιληφθούν.

Β.Τ.

Απούσα η αντεθνική κυβέρνηση από τις συζητήσεις για το λαθρομεταναστευτικό: Τουρκικό παζάρι στις Βρυξέλλες με θύμα την Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-19-martiou-2016#ixzz43If7MuQy

Exit mobile version