Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΘΛΗΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

damme-thumb-large

Ο περίφημος αθλητής Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ (ΖΚΒΝ), παγκόσμιος πρωταθλητής στο Kick Boxing και αργότερα πρωταγωνιστής ηθοποιός σε εμπορικές ταινίες του Hollywood, καλεσμένος σε δημοφιλή εκπομπή της γαλλικής συνδρομητικής τηλεόρασης με θέμα τις αμερικανικές εκλογές έκανε ένα πολιτικό σχόλιο αποστομώνοντας τους συνομιλητές του.
Συνομιλήτρια του ΖΚΒΝ: «Ο Ted Cruz είναι ευαγγελιστής, πολιτικά ορθός ..»
σημείωση μεταφραστή: Ο Ted Cruz είναι πολιτικός αντίπαλος του Donald Trump για την υποψηφιότητα των Republicans δηλαδή των “δεξιών” φιλελεύθερων. Στις ΗΠΑ κυρίαρχη ιδεολογία είναι ο φιλελευθερισμός. Υποψήφιοι, πάντα, είναι είτε republicans είτε democrats, το αντίστοιχο στην Ελλάδα των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ/Συριζα/ποταμάκια κτλ. Εθνικιστικό κόμμα δεν υπάρχει γιατί απλά δεν υπάρχει Έθνος με την υπόσταση που γνωρίζουμε στην Ευρώπη.
ΖΚΒΝ την διακόπτει, ‘παγιδεύοντας’ την με μία ερώτηση: Ο Ted Cruz δεν είναι αυτός που αποκάλεσε τον Putin εγκληματία?
Συνομιλήτρια:| Ναι, ενώ ο Donald Trump τον έχει αποκαλέσει τρομερό, -πολύ ωραίο- τύπο.
ΖΚΒΝ : «Δεν μπορούν όμως να κερδίσουν και οι δύο! Ένας θα κερδίσει. Βλέπετε στον κόσμο υπάρχουν οι οικογένειες Rockfeller και Rochild οι οποίοι ελέγχουν, όχι μόνο την Γαλλία, αλλά ηπείρους ολόκληρες. Αυτές οι οικογένειες κάνουν lobbying υπέρ των αντιπάλων του Donald Trump ενώ ο Trump χρηματοδοτεί μόνος του την προεκλογική εκστρατεία του και δεν ελέγχεται από τους υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης.»
Αμηχανία ανάμεσα στους συνομιλητές, νευρικότητα από την συντονίστρια όταν κατάλαβαν ότι εδώ ξεφεύγουμε από την καθεστωτική “πολιτική ορθότητα” αλλά το τελειωτικό ‘χτύπημα’ ήρθε αμέσως μετά .
ΖΚΒΝ: «Υπάρχουν δύο διαφορετικές ‘φιλοσοφίες’ δηλαδή. Εγώ που στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις, είμαι ελεύθερος, είναι λογικό να φροντίζω πρώτα τους δικούς μου ανθρώπους, τους αγαπημένους μου, την οικογένεια μου και υπάρχουν και οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης οι οποίοι χρηματοδοτώντας πολιτικούς προσπαθούν να ελέγξουν τον κόσμο. Πρέπει να αφήσουν τον κόσμο ήσυχο.»
Το σχετικό βίντεο, με αγγλικούς υπότιτλους στο κάτω μέρος της εικόνας:

Ο ΖΚΒΝ απλώς εξετάζοντας την χρηματοδότηση των αμερικανών υποψηφίων ‘δείχνει’ τι κρύβουν.
Καταλήγει επίσης σε μία απλή αλήθεια. Οι σπουδαιότεροι άνθρωποι στην ζωή μας είναι οι δικοί μας άνθρωποι, η οικογένεια μας, τα παιδιά μας δηλαδή αυτό που λέμε θυμοσοφικά “το αίμα μας”. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ ούτε με νόμους, ούτε με προπαγάνδα.
Κάντε έναν παραλληλισμό με τον πολιτικό αγώνα στην Ελλάδα. Μοναδικό κόμμα άνευ κρατικής χρηματοδότησης αλλά με χρηματοδότες τους αγωνιστές της Ιδέας και με ένα πολιτικό στόχο. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Χρήστος

πηγή

Exit mobile version