Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χαμένος στην μετάφραση ο Τσίπρας: Δεν είναι παράνομοι μετανάστες, παράτυποι είναι…

Χαμένος στην μετάφραση ο Τσίπρας: Δεν είναι παράνομοι μετανάστες, παράτυποι είναι...

Ακόμα ένα δείγμα της ασχετοσύνης και της προχειρότητας, η οποία τον χαρακτηρίζει, έδωσε ο θιασάρχης της συγκυβέρνησης τσίρκο, Αλέξης Τσίπρας.

Μετά το πέρας της πρόσφατης συνόδου κορυφής, όπου η Ευρώπη έδωσε γη και ύδωρ στους τούρκους για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών, ο Τσίπρας θέλησε να περάσει ένα κλίμα επιτυχίας για τις αποφάσεις της συνόδου.

Αλλά ακόμα και σε αυτό το στημένο επικοινωνιακό τέχνασμα απέτυχε, καθώς έγραψε στο twitter: “Πετύχαμε μια σημαντική διπλωματική νίκη: Επιτάχυνση της διαδικασίας επιστροφής παράνομων μεταναστών“.

Αυτό το “παράνομοι μετανάστες” όμως χτύπησε καμπανάκι στις αριστερές ιδεοληψίες των Συριζαίων, οι οποίοι πρόστρεξαν να διορθώσουν το “λάθος” και το παράνομοι μετανάστες έγινε “παράτυποι μετανάστες”.

Όπως και να τους πουν, λαθρομετανάστες είναι και έτσι χαρακτηρίζονται οι παρανόμως εισερχόμενοι αλλοδαποί σε όλα τα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το ζήτημα βέβαια δεν είναι το όνομα και οι ταμπέλες, αλλά το γεγονός ότι με την καταστροφική του πολιτική ο Τσίπρας μετέτρεψε και επίσημα την χώρα σε αποθήκη λαθρομεταναστών.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chamenos-sthn-metafrash-o-tsipras-den-einai-paranomoi-metanastes-paratupoi#ixzz43NzG5par

Exit mobile version