Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 16.03.2016 στην Τοπική Οργάνωση Βορείων Προαστίων οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν εμπεριστατωμένο σχολιασμό της τρέχουσας επικαιρότητας από τον συναγωνιστή Απόστολο Γκλέτσο. Αρχικά ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος αναφέρθηκε στις προσεχείς δραστηριότητες της Τοπικής. Ακολούθως έλαβε τον λόγο ο συναγωνιστής Α. Γκλέτσος ο οποίος αναφέρθηκε στα μνημονιακά οικονομικά δεινά του λαού μας και τις απειλές που αντιμετωπίζει το Έθνος μας, κυρίως λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της ανθελληνικής συμπεριφοράς των “κυβερνώντων”.

Ιδιαιτέρως επισήμανε ότι πλέον μόνον η Χρυσή Αυγή έχει την θέληση και την δύναμη να αποτρέψει τον αφελληνισμό και την πλήρη παρακμή της Πατρίδας μας. Γι’ αυτό είναι καθήκον όλων των χρυσαυγιτών με απόλυτη προσήλωση στον Αρχηγό μας να μεταλαμπαδεύσουμε τα ιδεώδη μας στον κοινωνικό μας περίγυρο.

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε επετειακή ομιλία για την Εθνική Παλιγγενεσία της 25ης Μαρτίου από τον συναγωνιστή Καρανικόλα Χρήστο και είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος.

Ο ομιλητής δεν αναφέρθηκε τόσο στα ιστορικά γεγονότα, που εξάλλου είναι ευρέως γνωστά, όσο στη σημασία που έχουν και στο πως μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα στους δύσκολους καιρούς που περνά η Ελλάδα σήμερα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Το ήθος και ανδρεία των αγωνιστών του ’21 ας είναι παράδειγμα στον αγώνα μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn443#ixzz43QtKUDyG

Exit mobile version