Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ή Χρυσή Αυγή έστω και αργά δικαιώθηκε. Οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος υποδούλωσαν την πατρίδα μας στον χειρότερο εχθρό των Ελλήνων, τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Πέρα από την οικονομική χρεοκοπία και το ξεπούλημα της χώρας μας στους διεθνείς τοκογλύφους με το τρίτο αριστερό μνημόνιο, υπάρχει και η Εθνική και κοινωνική χρεοκοπία με την εισβολή και διαμονή εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων Μουσουλμάνων από εχθρικές πρός την Ελλάδα χώρες. Αυτούς τους εχθρούς της Ελλάδας στεγάζει, ταίζει και συντηρεί δίδυμο της προδοσίας Τσίπρα, Καμμένου. Ό πάμπλουτος αριστερός υπουργός λαθρομεταναστών Μουζάλας, έφτασε στο αισχρό σημείο να αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Μακεδονία. Ή προδοσία γίνεται βήμα, βήμα από τους δωσίλογους Υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Σε αυτό το ξεπούλημα ο δήθεν υπερπατριώτης Πάνος Καμμένος αντάλλαξε το όνομα της αιώνιας και αθάνατης Ελληνικής Μακεδονίας με την Υπουργική καρέκλα του. Την χώρα σήμερα κυβερνάει μία εγκληματική συμμορία δήθεν πατριωτών μαζί με τους Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινός παρονομαστής της εθνοκτόνας κυβέρνησης, το όποιο εφήμερο πολιτικό κέρδος. Μπροστά σε αυτό θυσιάζουν την ιστορία και τις θυσίες των ηρώων προγονών μας. Ή Ελλάδα, η Μακεδονία μας, οι Έλληνες ζητούν και επιθυμούν την Χρυσή Αυγή για λύτρωση και ελευθερία από τον κλοιό του θανάτου που τους έχουν στήσει οι αλήτες της κυβέρνησης. Ή ανάσταση των Ελλήνων φτάνει με την Χρυσή Αυγή.

Με Τιμή

Γιάννης Π.

Περιοδεία συναγωνιστών Γ. Λαγού και Η. Παναγιώταρου στον Έβρο: Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης

Η σχεδιαζόμενη κατάργηση της βίζας στους Τούρκους θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην Εθνική μας ασφάλεια. Φανταστείτε ορδέςΤούρκων εντεταλμένων της ΜΙΤ να κατακλύσουν τα μικρά νησιά μας και ειδικότερα αυτά που απροκάλυπτα η Τουρκία αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία τους πχ Φαρμακονήσι και Γαιδουρονήσι. Η πρόκληση σαμποτάζ, επεισοδίων και προβοκάτσιας είναι σχεδόν σίγουρη , το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα είναι αδύνατο να αμυνθεί ,οι Τούρκοι θα καραδοκούν για να επέμβουν και το ΝΑΤΟ θα σφυρίζει αδιάφορα. Λόγοι Εθνικής Ασφαλείας και επιβίωσης του Έθνους μας υπερέχουν των Ευρωπαϊκών υποχωρήσεων προς τη Τουρκία.

Κ.Α.

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι τόσο μεγάλη που έφερε στην Αθήνα τον… Δαυίδ Χάρρις

Νέοι φόροι παντού όπως και είπε ένα κυβερνητικός παράγοντας « τα δύσκολα πέρασαν τα χειρότερα έρχονται». Είναι το σχέδιο για την ανάπτυξη που υπόσχονται, όπως και οι προηγούμενοι, αλλά ποτέ δεν έρχεται. Μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις για να μπορούν οι Έλληνες να πληρώνουν τους απρόσκλητους που έρχονται συνεχώς, αλλά και τους τοκογλύφους που θέλουν στο ακέραιο να πληρώσουμε τη κλοπή που διαπράττουν. Για να πράξουν όλα αυτά οι αριστεροί, οι δήθεν ανθρωπιστές του 4%, έχουν στήσει ένα μηχανισμό προπαγάνδας που μιλά επιλεκτικά για μια ελάχιστη ομάδα προσφύγων, σταγόνα στον ωκεανό, σε σχέση με τις ροές που εποικίζουν την Ελλάδα. Ο πρακτικές τους και ο τρόπος συμπεριφοράς τους σε καμιά περίπτωση δεν δείχνει ευγνωμοσύνη φιλοξενίας, αλλά αντίθετα δείχνουν οργή και εκδικητικότητα αλλά αυτά σκόπιμα θάβονται από τους μόνιμους εξαπατητές των δελτίων ειδήσεων.

Η δικαίωση της Χρυσής Αυγής πρέπει να συσπειρώσει τους Έλληνες αν θέλουν αν υπάρχουν. Αποτελεί το μόνιμο εφιάλτη του καθεστώτος το οποίο δεν ενδιαφέρεται για τα εγκλήματα και τις παραβατικές πράξεις των αλλοδαπών αλλά να μην ανέβουν τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-21-martiou-2016#ixzz43UfQKHpb

Exit mobile version