Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Δράμα

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου για άλλη μια φορά η Τοπική Οργάνωση Ημαθίας πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική εκστρατεία στην περιοχή Κοπανού Ναούσης. Κλιμάκιο Συναγωνιστών μοίρασε έντυπο υλικό στα καταστήματα της περιοχής, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με τον απλό κόσμο για όλα τα θέματα που τον απασχολούν, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την οικονομία και τη λαθρομετανάστευση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε κεντρικό κατάστημα τις περιοχής με αγρότες αλλά και κατοίκους του νομού, με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την είσοδο παράνομων μεταναστών και τη δημιουργία hot spot στο νομό. Για τα αγροτικά ζητήματα καθορίστηκε ημερομηνία διεξαγωγής ημερίδας από το νεοσύστατο αγροτοκτηνοτροφικό σωματείο Ημαθίας, η οποία και θα ανακοινωθεί εντός ολίγων ημερών.

Τέλος, έγινε ενημέρωση για το 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, από το οποίο το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα θα βγει πιο ενισχυμένο από ποτέ. Με συνεχείς κινητοποιήσεις και εξωτερικές δραστηριότητες η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να αφυπνίσει συνειδήσεις και να κάνει πράξη το κεντρικό  σύνθημα του Συνεδρίου μας: να κερδίσει πίσω την πατρίδα μας!

Το απόγευμα της Τετάρτης 16 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του υπεύθυνου Μετώπου Νεολαίας Δράμας, συναγωνιστή Πάπα Νικήτα, με θέμα ΌΧΙ στα ναρκωτικά. Αρχικά, το λόγο έλαβε ο γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους. Στην συνέχεια, ο συναγωνιστής ανέλυσε τι σημαίνει Λαϊκός Εθνικισμός και τον Αυτοέλεγχο που διακρίνει τον Λαϊκό Εθνικιστή. Στα πλαίσια του Αυτοελέγχου, ακολούθησε η ομιλία του υπεύθυνου του Μετώπου με θέμα ΌΧΙ στα ναρκωτικά. Η μάστιγα των ναρκωτικών, είναι ένα από όλα εκείνα τα ”ήθη” που έχουν οδηγήσει σε μία φθίνουσα πορεία την ελληνική κοινωνία και στον θάνατο μεγάλο τμήμα της νεολαίας. Μέσα από την ομιλία δόθηκε το μήνυμα ότι το Εθνικιστικό Κίνημα και η Νεολαία της Χρυσής Αυγής, δίνουν μία καθημερινή μάχη ενάντια στον εκφυλισμό και την παρακμή, αλλά δίνουν και έναν καθημερινό Αγώνα για την ανάδειξη νέων προτύπων, στηριγμένων σε υγιή βάση, με Ήθη και Ιδανικά για μία ολική Εθνική Αναγέννηση.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο Δράμας, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, στην ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Στην αρχή, έγινε λόγος για την λαθρομετανάστευση και τον ατελείωτο εμπαιγμό της προδοτικής κυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων με την αιγίδα των υπόλοιπων κομμάτων. Επίσης, έγινε αναφορά για την ανικανότητα των κυβερνώντων σε όλα τα Εθνικά θέματα, που με την Εθνομηδενιστική πολιτική τους προσφέρουν γη και ύδωρ, σκύβουν το κεφάλι στα σκόπια και δεν αντιδρούν στις προκλήσεις των τούρκων. Μετά το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στα σκόπια, άρχισαν να γίνονται συζητήσεις και για ”Βόρεια Κύπρο”.

Πιστή και αλυσοδεμένη στα σιωνιστικά σαλόνια η κυβέρνηση, αποδεικνύει για πολλοστή φορά τον προδοτικό της χαρακτήρα και ότι ”δεν ήρθε η πρώτη φορά αριστερά” για να σκίσει τα μνημόνια, αλλά ήρθε για να ολοκληρώσει το έργο των προηγούμενων υποταγμένων του σιωνιστικού λόμπι. Στην συνέχεια, έγινε μία τοποθέτηση για την οργανωτική δομή του Κινήματος και κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής, είπε ότι πάμε στο 8ο συνέδρειο της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, με σύνθημά μας ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. Μετά το πέρας της ομιλίας, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn444#ixzz43WsfOxbH

Exit mobile version