Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αγρότες δείχνουν την… αγάπη τους στον Σύριζα: Άγριο γιουχάρισμα στην Άννα Βαγενά στο Κιλελέρ – BINTEO

Σε εκδήλωση αγροτών είχε την ατυχή έμπνευση να εμφανιστεί η βουλευτής του Σύριζα, Άννα Βαγενά, στο Κιλελέρ. Η ατυχής έμπνευση δεν έγκειται μόνο στο ότι βουλευτής του Σύριζα προσπαθεί να μιλήσει σε εκδήλωση αγροτών, αλλά και στο ότι αυτή η εκδήλωση αφορούσε ιστορική αγροτική επέτειο ξεσηκωμού ενάντια στην κρατούσα τάξη.

Την ώρα, λοιπόν, που ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, η οποία παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, άρχισαν να κορνάρουν, με ένα μάλιστα από τα τρακτέρ να προωθείται δίπλα ακριβώς στο μνημείο με αποτέλεσμα να μην την αφήνουν να μιλήσει.

Επειδή οι συγκεκριμένοι αγρότες βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες στα μπλόκα των «σκληρών», φαίνεται πως οι αγροτοσυνδικαλιστές του ΚΚΕ που πρόδωσαν τον αγώνα των αγροτών, πλέον γνωρίζουν την απαξία, αφού τους πήραν χαμπάρι οι συνάδελφοί τους και έτσι η συμφωνία μεταξύ Μπούτα και κυβέρνησης δεν δεσμεύει τους αγρότες. 

Παρακολουθήστε το απολαυστικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-agrotes-deichnoun-thn…-agaph-tous-ston-suriza-agrio-gioucharisma-sthn#ixzz43WvFNGxz

Exit mobile version