Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την Εθνική Άμυνα στο Στρυμονικό – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την Εθνική Άμυνα στο Στρυμονικό - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του παλαιού Δημαρχείου Αγ. Γεωργίου, στην παραλία της Ασπροβάλτας, η οποία ωστόσο απεδείχθη πολύ μικρή για την περίσταση, η Τ.Ο. Στρυμονικού Κόλπου της Χρυσής Αυγής διοργάνωσε την Παρασκευή 18 Μαρτίου ημερίδα με θέμα “Το γεωπολιτικό χάος στη Μ. Ανατολή και η Ελλάδα της κρίσης- Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την Εθν. Άμυνα”.

Κύριοι ομιλητές, οι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος, οι οποίοι και παρουσίασαν τα δύο αυτά θέματα με λόγο απλό, ειλικρινή και κατανοητό. Κατέστη έτσι σαφές στο πολυπληθές ακροατήριο ότι, αφενός μεν η Εθνική Άμυνα είναι προϋπόθεση για πραγματική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, αφετέρου δε ότι τα γεγονότα στη Συρία και στην ευρύτερη Μέση Ανατολή ενδέχεται να δρομολογήσουν εξελίξεις, που οπωσδήποτε θα επηρεάσουν την Πατρίδα μας.

Δυστυχώς με κυβερνήσεις μειοδοτών τύπου “σανέλ” στην εξουσία, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το τι πρόκειται να γίνει. Κοινή διαπίστωση η αναγκαιότητα για την έλευση μια εθνικής κυβέρνησης υπό την Χρυσή Αυγή στην ηγεσία της Πατρίδας μας.

Ακολουθούν οι ομιλίες

Πολύβιος Ζησιμόπουλος


Φώτη Γραικός

Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος – Ευρωβουλευτής

Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός – Ευρωβουλευτής  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazikh-summetochh-sthn-ekdhlwshs-ths-chrushs-aughs-gia-thn-ethnikh-amuna-st#ixzz43ZMuMN5F

Exit mobile version