Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ο Ρώσος ηγέτης Πούτιν απαγόρευσε την δράση των ΜΚΟ στην Ρωσική επικράτεια και αυτές βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα. Παράλληλα και με αιχμή το προσφυγικό ζήτημα, η ξεπουλημένη Ελληνική κυβέρνηση προωθεί μια σειρά από ζητήματα, όπως το ξεπούλημα του Αιγαίου στους Τούρκους και το ΝΑΤΟ όπως και το ξεπούλημα του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια. Αποτελεί φόρο τιμής για τον Τσίπρα στους παλιούς Έλληνες αριστερούς του 1945, να χαρίσει το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας στα Σκόπια αφού ήταν οι πρώτοι που είχαν αναγνωρίσει τους Σλαβοσκοπιανούς σαν Μακεδόνες σαν στήριξη στον κομμουνιστή Γιουγκοσλάβο πρόεδρο Γιόζιπ Μπροζ Τίτο. Σε αυτούς τους Έλληνες αριστερούς ανήκει και ο Μανώλης Γλέζος. Ενάντια σε παλιούς και νέους προδότες, ενάντια σε παλιούς και νέους ξεπουλημένους αριστερούς, επιλέγουμε την Εθνική λύση της Χρυσής Αυγής.

Γεωργία Κ.Π.

194 χρόνια μετά την Σφαγή της Χίου: Τούρκοι αξιωματούχοι αποβιβάστηκαν στο νησί με πρόσχημα το “προσφυγικό”!

Ίσως έχουν δίκιο τελικά όσοι φωνάζουν ότι πρέπει να παραμείνουμε στην Ελλάδα και να επιδοθούμε σε αγώνα βελτίωσης καταστάσεων έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον και για μας αλλά και για τα παιδιά μας. Σύμφωνα με την μαρτυρία του προέδρου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών και προέδρου της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης, Αντώνη Τσουρδαλάκη, το μέγεθος της απελπισίας είναι τεράστιο. Η Ένωση έλαβε μεγάλο κύμα από τηλέφωνα και e-mail για αιτήματα βοήθειας και για εργασία. Ενα μεγάλο μέρος των μεταναστών είχε κάνει ταξίδι στα τυφλά και αυτό ήταν σαν μια πράξη αυτοκτονίας διότι οι Αρχές της Αυστραλίας είναι πολύ αυστηρές στο θέμα των λαθρομεταναστών. Αυτές οι ιστορίες κάθε άλλο παρά παραμυθένιες δεν είναι. Και αν είναι τότε έχουν βγει από πολύ άσχημα παραμύθια, από τα παραμύθια της σκληρής ελληνικής μνημονιακής πραγματικότητας. Οι άνθρωποι αυτοί γύρισαν πίσω στην Ελλάδα αφού είχαν πάρει ένα σκληρό μάθημα. Ότι την εθνική κυριαρχία σου και το σπίτι σου δεν πρέπει να τα παραχωρείς στους ξένους και ότι ο πόλεμος με τους εχθρούς για μια  Ελλάδα ελεύθερη, δυνατή και πιο δίκαιη καθίσταται επιτακτική ανάγκη.

Ελένη Αρ.

Εγκαθιστούν επιπλέον 5.000 λαθρομετανάστες στο Ελληνικό – Νέα Ειδομένη στα Νότια προάστια της Αττικής

Η Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Μόνο έτσι θα διαφυλάξουμε τη φυλή μας, τον πολιτισμό μας, την θρησκεία μας, τον τρόπο ζωής μας. Μόνο έτσι θα απαλλαγούμε από την βαριά εγκληματικότητα. Μόνο έτσι θα ελευθερωθούν άμεσα εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας για τους άνεργους Έλληνες. Μόνο έτσι θα πάρουμε πάλι την Ελλάδα στα χέρια μας. Χρυσή Αυγή μέχρι τέλους.

Γ. Θ.

Οι αγρότες δείχνουν την… αγάπη τους στον Σύριζα: Άγριο γιουχάρισμα στην Άννα Βαγενά στο Κιλελέρ – BINTEO

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-22-martiou-2016#ixzz43aF5zZE2

Exit mobile version