Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής παράγει πολιτισμό: Ημερίδα για τις Τέχνες και τα Γράμματα στην Εθνικιστική Κοινωνία

Το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής παράγει πολιτισμό: Ημερίδα για τις Τέχνες και τα Γράμματα στην Εθνικιστική Κοινωνία

Δεκάδες νεολαίοι της Χρυσής Αυγής κατέκλυσαν το κτίριο της Λεωφόρου Μεσογείων προκειμένου να παρακολουθήσουν την ημερίδα του Μετώπου Νεολαίας σχετικά με τις τέχνες και τα γράμματα στην Εθνικιστική Κοινωνία.

Στην εποχή της σήψης και της παρακμής, όπου όλα γύρω μας εκφυλίζονται και παρακμάζουν, οι νεολαίοι της Χρυσής Αυγής ενέκυψαν πάνω στο έργο τιτάνων της σκέψεως και της τέχνης, οι οποίοι προήγαγαν τον πολιτισμό του λευκού ανθρώπου ανά την Ευρώπη.

Το θέμα της μακροσκελούς συζήτησης, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να μην συνδεθεί με την σύγχρονη πραγματικότητα και επικαιρότητα, όπου εκτενής αναφορά έγινε στα σύγχρονα άφυλα και απάτριδα καλλιτεχνικά ρεύματα του σήμερα, τα οποία απευθύνονται στον άνθρωπο της παγκοσμιοποιημένης μεγαλούπολης, η οποία κατακλύζεται από λαθρομετανάστες.

Λέει, άλλωστε, προφητικά ο πατέρας του Ελληνικού Εθνικισμού, Περικλής Γιαννόπουλος:

«Και η διέξοδος αυτή η μία και μοναδική είναι: Βαθύτατη Πνευματική Επανάστασις Συνεπάγουσα και: Βαθύτατην Ηθικήν Επανάστασιν ήτοι: Επανάστασις Ατομική. Επανάστασις Κοινωνική. Επανάστασις Πολιτική. Επανάστασις Ιδεολογική. Επανάστασις Φιλολογική. Επανάστασις Καλλιτεχνική. Ναι. Βαθύτατη Πνευματική Επανάστασις, γεννώσα ΦΩΣ. Καταρρακνώσουσα με φώς τα Σκοτάδια και τα ψεύματα. Πνευματική Επανάστασις, εξεγείρουσα όλας τας Ηθικάς, Πνευματικάς και Υλικάς Δυνάμεις ολοκλήρου της Φυλής, ενούσα αυτάς και οδηγούσα αποφασιστικώς ίνα δημιουργηθή, διαπλασθή και υπάρξη τέλος: 1ον Νέον Εθνικόν Πνεύμα 2ον Νέον Εθνικόν Ιδανικόν 3ον Νέα Εθνική Πίστις,“»

Ημέρα Λειτουργίας Μετώπου Νεολαίας: Δευτέρα 19:00 – 21:00, Λεωφόρος Μεσογείων 131          

      

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-metwpo-neolaias-ths-chrushs-aughs-paragei-politismo-hmerida-gia-tis-tech#ixzz43doolmar

Exit mobile version