Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Η δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι η Αλήθεια προς τους Έλληνες!

YouTube Poster

Συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής  Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος στο τοπικό κανάλι του Έβρου “Θράκη ΝΕΤ” σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ των άλλων τόνισε πως η τουρκία με αφορμή την προσφυγική κρίση δημιουργεί γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και όποιος δεν αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα της εξωτερικής πολιτικής της τουρκίας, στρουθοκαμηλίζει.

Ενώ υπογράμμισε πως πρόσφυγες σύμφωνα με την επίσημη ορολογία των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αυτοί οι οποίοι φεύγουν από μια εμπόλεμη ζώνη και πηγαίνουν σε μια γειτονική ειρηνική χώρα, σ΄αυτήν την περίπτωση την τουρκία. Από την στιγμή, λοιπόν, που φεύγουν από την Τουρκία παύουν να θεωρούνται πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες.

Σ’ αυτό που βιώνει η Πατρίδα μας με την λαθρομετανάστευση είναι συνυπεύθυνοι τόσο η Ευρώπη, όσο το ΝΑΤΟ και η Αμερική καθώς οι ίδιοι είναι που προκάλεσαν τον εμφύλιο στην Συρία και δεν δημιούργησαν ποτέ τις προϋποθέσεις για να σταματήσουν αυτήν την αιματοχυσία.

Ερωτηθείς για τα νέα μνημονιακά μέτρα που θα έρθουν προς ψήφιση στην βουλή, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι άξιος συνεχιστής των μνημονιακών κυβερνήσεων που προυπήρχαν και πως τα νέα μέτρα θα τελειώσουν και επί της ουσίας την ελεύθερη αγορά, οδηγώντας μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων στην επαιτεία.

Κλείνοντας, τοποθετήθηκε επί των θέσεων της Χρυσής Αυγής τονίζοντας πως είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας και να προστατευτεί ο Έλληνας πολίτης και τα ελληνικά προϊόντα.

Η δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι η αλήθεια προς τους Έλληνες η οποία είναι μια: Χάσαμε την πατρίδα μας και πρέπει να την πάρουμε πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-h-dunamh-ths-chrushs-aughs-einai-h-alhtheia-pros-tous-ellhn#ixzz43efWT3jm

Exit mobile version