Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης, η “Εφημερίδα των Συντακτών” και η Χρυσή Αυγή

Ο Μητσοτάκης, η “Εφημερίδα των Συντακτών” και η Χρυσή Αυγή

Ακόμη και από τις φαινομενικά ασήμαντες “λεπτομέρειες” μπορούν να βγουν σημαντικές ειδήσεις. Στην φυλλάδα “Εφημερίδα των Συντακτών” δημοσιεύθηκε το παρακάτω σχόλιο:

Μια φιλική συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχαμε χθες στην «Εφ.Συν.». Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε τα γραφεία μας, με δική του πρωτοβουλία, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με τον χώρο του Τύπου και όχι μόνο. Πριν από μας, ως γνωστόν, είχε επισκεφθεί το συγκρότημα Λαμπράκη, την «Καθημερινή», τη ΓΣΕΕ και τον ΣΕΒ. Χαλαρός και άνετος, κουβέντιασε μαζί μας εφ’ όλης της ύλης. Από τις προοπτικές της Ν.Δ. ως το προσφυγικό και τη διαπραγμάτευση, αλλά και τη μετακόμιση της Ν.Δ. στο νέο κτίριο. Στη συνάντηση μετείχαν ο διευθυντής Νικόλας Βουλέλης, ο διευθυντής σύνταξης Γιάννης Σμυρλάκης, ο υπεύθυνος της έκδοσης του Σαββατοκύριακου Τάσος Παππάς, η αρχισυντάκτρια του Πολιτικού Αλίκη Μάτση, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Γιώργος Σταματόπουλος και ο Γιώργος Πετρόπουλος. Ο τελευταίος επιμελήθηκε το δώρο που κάναμε στον πρόεδρο της Ν.Δ., μια εργασία του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, «Περί του επιχειρηματικού κέρδους εν τη οικονομική θεωρία», όταν ήταν φοιτητής το 1939. «Μόλις επισκέφθηκα την @EFSYNTAKTON. Μετά από μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με περίμενε αυτό το δώρο», έγραψε στο twitter του αμέσως μετά ο Κυριάκος ανεβάζοντας το εξώφυλλο της μελέτης. Καλοδεχούμενοι όλοι του δημοκρατικού τόξου στην «Εφ.Συν.».”

Δεν θα σχολιάσουμε ούτε την “σβάρνα” του Μητσοτάκη στις διάφορες εκδοχές των συστημικών ΜΜΕ και του καθεστώτος, ούτε το κλίμα αβρότητας μεταξύ του νέου δερβέναγα της ΝΔ με τους εκπροσώπους του ρυπαρού αυτού εντύπου. Κρατούμε μόνο το τέλος αυτού του σχολίου, ότι δηλαδή “Καλοδεχούμενοι όλοι του δημοκρατικού τόξου στην «Εφ.Συν.».” Πέρα, λοιπόν, από τις όποιες τεχνητές (και επομένως εξ ολοκλήρου ψεύτικες) διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ των κομμάτων και των υπολοίπων φορέων του “δημοκρατικού τόξου” υπάρχει (πρώτα και πάνω απ’ όλα) η κοινή προσήλωσή τους στο σύστημα του ανθελληνισμού, της διαφθοράς και της παρακμής που εξυπηρετούν.

Ως εκ τούτου, είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μην είναι “καλοδεχούμενη” ούτε από την εθνομηδενιστική αυτή φυλλάδα, ούτε από τους κάθε λογής συνοδοιπόρους της στην κοινή ανθελληνική διαδρομή. Η αφοριστική, επί της ουσίας, ευχή της συγκεκριμένης φυλλάδας για τους μη συμμετέχοντες στην λεκτική και νοηματική απάτη του “δημοκρατικού τόξου” αποτελεί πραγματικό Τίτλο Τιμής για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον Λαϊκό Εθνικισμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-h-efhmerida-twn-suntaktwn-kai-h-chrush-augh#ixzz43g2XMpoN

Exit mobile version