Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Αυτός που υποθάλπει με οποιοδήποτε τρόπο εγκληματία, συνεργός δεν λέγεται; Αυτός ο οποίος προπαγανδίζει υπέρ μιας συγκεκριμένης δραστηριότητας ενός εγκληματία ή προτρέπει με τους λόγους του σε βία, ηθικός αυτουργός δεν λέγεται; Συνεργοί λοιπόν στο έγκλημα των Βρυξελλών είναι όσοι σίτισαν και πρόσφεραν στέγη στους λαθρομετανάστες και ηθικοί αυτουργοί όσοι προτρέπουν όχι μόνο τους Έλληνες αλλά ολόκληρη την Ευρώπη να βάλει εντός των τειχών της μια ωρολογιακή βόμβα με την πρόφαση του “προσφυγικού”. Εισαγγελέας υπάρχει να παρέμβει;

Μ.Τ.

Η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ συνεχίζει την εθνομηδενιστική εξωτερική πολιτική του Σημίτη

Συγχαρητήρια να είστε καλά, καλή δύναμη στο έργο σας. Όλο και περισσότερο η Χρυσή Αυγή καθιερώνεται στη συνείδηση των Ελλήνων σαν πραγματικός συμπαραστάτης στη δοκιμασία τους. Γνωρίζουν καλά και έχουν εμπιστοσύνη στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποθέτοντας εκεί τις ελπίδες τους για την διάσωση της πατρίδας από τα ενεργούμενα των ντόπιων και ξένων ανθελλήνων.

Ένας απλός ψηφοφόρος

Ο δημογραφικός επεκτατισμός του Ισλάμ

Πήγε στις ΗΠΑ ο Καμένος να μιλήσει στο αμερικανοεβραικό επιχειρηματικό σιωνιστικό λόμπυ και από την άλλη ζητά την παραίτηση του υπουργού Μουζάλα που ανέφερε το όνομα “Μακεδονία”. Αν είχε στοιχειώδη αξιοπρέπεια θα έπρεπε και ο ίδιος μαζί με το σκυλολόι του να παραιτηθούν, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε με ποιανού υπογραφές ήρθε και το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, το οποίο δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να καλύπτει τα νώτα της Τουρκίας από την κρίση της με την Ρωσία, αλλά και να διευκολύνει τη λαθρομετανάστευση.

Με τιμή, Αθανάσιος Γ., Ρόδος

Στρατηγός Ελ. Συναδινός στην “Ελεύθερη Ώρα”: H τουρκία προΐσταται του σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδας με τις ευλογίες των ΗΠΑ και της ΕΕ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-23-martiou-2016#ixzz43g9JdOci

Exit mobile version