Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτα, Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική

Με συμμετοχή μελών ,υποστηρικτών και φίλων το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Πέτρο Περρέα με θέμα «η κομμουνιστική λαίλαπα πάνω από την Έλλάδα μας» .Ο ομιλιτής μας περιέγραψε με γλαφυρότητα και με  ατράνταχτα επιχειρήματα  την προδοτική και ανθελληνική πορεία του ΚΚΕ στην πατρίδα μας.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο συναγωνιστής Γιάννης Καννελόπουλος ο οποίος μας έκανε μια ιστορική αναδρομή στα προηγούμενα συνέδρια του κινήματός μας. Αναφέρθηκε στο 8ο συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Αθήνα 26 και 27 Μαρτίου με σύνθημα “ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.”

Τέλος ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας συναγωνιστής Γεώργιος Γιαννακόπουλος μας ενημέρωσε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματός μας.

Την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία-παρουσίαση σχετικά με το πολύ ενδιαφέρον ζήτημα του DNA των Ελλήνων από τον Συναγωνιστή ιατρό Κελεπούρη Παναγιώτη.Τον Συναγωνιστή προλόγισε ο επίσης ιατρός,Συναγωνιστής Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος.Οι Συναγωνιστές παρουσίασαν επιστημονικές έρευνες με βάση τις οποίες οι σημερινοί Έλληνες είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων με πάνω από 98 % όμοιο DNA. Ανέλυσαν το πως κατοικήθηκε η περιοχή της Ελλάδας από τους αρχαίους μας προγόνους και ανέφεραν πως ίχνη της Ελληνικής Φυλής εμφανίζονταν σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Έπειτα, αναφέρθηκαν στην μετάδοση και επικράτηση της Πανελλήνιας Ιδέας την οποία ενστερνίζονταν στην πλειοψηφία τους οι αρχαίοι Έλληνες παρά τις συχνές αντιδικίες που είχαν μεταξύ τους.

Ακόμη σημειώθηκε το γεγονός πως η Ελληνική Φυλή υπάρχει ακόμα στις αλύτρωτες πατρίδες του Έθνους μας, στις περιοχές όπου ο ελληνισμός διέπρεψε και εκδιώχθηκε από το μίσος των βαρβάρων, γιατί το DNA μένει αναλλοίωτο στους εκεί κατοίκους οι οποίοι πιστοί στην Ελλάδα κρατούν ακόμα την φλόγα του Έθνους μας ζωντανή ! Εν τέλει, έγινε μνεία στο γεγονός της αδυναμίας τόσων λαών που πέρασαν από την Ελλάδα και έθεσαν τον λαό μας σε κίνδυνο να αλλοιώσουν την Φυλή μας όπως ψευδώς υποστηρίζουν οι ανθέλληνες διεθνιστές ! Η εκδήλωση έκλεισε αφού άπαντες έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο σε στάση προσοχής!

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών έγινε η προκαθορισμένη βιντεοπροβολή των ομιλιών που πραγματοποιήθηκαν στο προσυνέδριο της Αθήνας. Μετά την προβολή ακολούθησε ομιλία συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και αναλύθηκαν διάφορα θέματα που θα απασχολήσουν το κεντρικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn446#ixzz43hwZt688

Exit mobile version