Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Βουλευτή Α’ Πειραιώς συναγωνιστή Νίκου Κούζηλου σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Κούζηλος αναφέρθηκε εκτενώς στο κύμα λαθρομεταναστών που κατακλύζει την Χώρα μας, καθώς και στην οικονομική κρίση που μαστίζει τον ελληνικό λαό. 11 δισεκατομμύρια ευρώ στοιχίζει η σίτιση και περίθαλψη των λαθρομεταναστών, όσο δηλαδή  και τα μέτρα για τις συντάξεις που κόβει η κυβέρνηση από τους Έλληνες ασφαλισμένους και συνταξιούχους. Όσο για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που έχουν εισέλθει στην χώρα, ο συναγωνιστής Κούζηλος τόνισε ότι είναι ο δεκαπλάσιος σχεδόν από αυτούς που αναφέρουν τα ΜΜΕ.

Στο κεντρικό δελτίο του Θράκη ΝΕΤ ήταν καλεσμένος ο συναγωνιστής Συμεών Καραβέλας, μέλος της Ν.Ε. Έβρου όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. (3:50 – 14:10)

Συνάντηση κλιμάκιου της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Αλεξανδρούπολης με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Λαμπάκη Ευάγγελο. Συνάντηση κλιμάκιου της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Γραμματέα Κιτσόπουλο Χρήστο συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Λαμπάκη Ευάγγελο. Στην συζήτηση που ακλούθησε συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Αλεξανδρούπολης αλλά και τα φλέγοντα εθνικά θέματα.

Οι απόψεις του κυρίου Λαμπάκη με αρκετές από της θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι πολύ κοντά και σε αρκετά σημεία συμπίπτουν, όπως στο προσφυγικό όπου συμφώνησαν ότι στην Θράκη δεν πρέπει να υπάρξουν hot spot αλλά και στο θέμα προσέγγισης της Ρωσίας όπου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έκανε αρκετά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή όπως απευθείας αεροπορική σύνδεση με Ρώσικες πόλεις και κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών. Η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και διήρκεσε μια περίπου ώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn447#ixzz43nnfASZ9

Exit mobile version