Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελειώνουν οι τζιχαντιστές: Οι δυνάμεις του Άσσαντ ανακαταλαμβάνουν την Παλμύρα

Τελειώνουν οι τζιχαντιστές: Οι δυνάμεις του Άσσαντ ανακαταλαμβάνουν την Παλμύρα

Η ιστορική πόλη Παλμύρα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τις βάρβαρες καταστροφές των αρχαίων φοινικικών ναών της από τους ισλαμοσυμμορίτες-μισθοφόρους των ΗΠΑ, εντός ολίγων ωρών θα έχει ανακαταληφθεί από τις ειδικές δυνάμεις της Συρίας «Tiger Forces» και από μαχητές της Χεζμπολάχ.

Η Παλμύρα από τις 21 Μαΐου 2015 ήταν βάση των τζιχαντιστών και η πόλη είχε μετατραπεί σε μια οχυρωμένη στρατιωτική εγκατάσταση και σε στρατώνα τρομοκρατικών ομάδων και κανιβάλων.

Ενώ οι συριακές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται ήδη στα περίχωρα της πόλης, η πολεμική αεροπορία της Ρωσίας με εξόδους της από την βάση Χμεϊμίμ της Λατάκια βομβαρδίζει ανηλεώς τους τζιχαντιστές οι οποίοι έχουν αποκοπεί και δεν μπορούν πλέον να διαφύγουν. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι Ρώσοι πιλότοι έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 30 αεροπορικές επιθέσεις και ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες καθώς οι μάχες εντείνονται.

Ένα-ένα τα κάστρα των μισθοφόρων των ΗΠΑ πέφτουν και η νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού γίνεται και πάλι κυρίαρχος της χώρας μετά από 6 χρόνια συμμοριτοπόλεμου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-dunameis-tou-asant-anakatalambanoun-thn-palmura#ixzz43q6bZvcR

Exit mobile version