Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γιάννης Λαγός στο Drtv για λαθρομεταναστευτικό και τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Λαγός μίλησε τηλεφωνικά στο Drtv Αργολίδας, όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Λαγός αναφέρθηκε στο ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, εξέφρασε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και υπογράμμισε πως η Ευρώπη πληρώνει το τίμημα της πολυπολυτισμικότητας.

Σχετικά με τις νατοϊκές περιπολίες στο Αιγαίο είπε πως οι δυνάμεις αυτές έχουν έρθει για να έχουν άμεση επαφή με τα Δαρδανέλια, ώστε να ελέγχουν τις κινήσεις των Ρώσων και χρησιμοποίησαν ως “Δούρειο Ίππο” το λεγόμενο προσφυγικό για να επιτύχουν τους σκοπούς τους.

Εν συνεχεία παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί, τονίζοντας πως πρέπει άμεσα να απελαθούν οι παράνομοι αλλοδαποί και να περιφρουρηθούν τα θαλάσσια σύνορα από το πολεμικό ναυτικό. «Δυνατότητα υπάρχει, χρειάζεται και θέληση όμως» είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε γελοία την πρόσφατη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας σημειώνοντας πως οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται, αφού η γείτονα χώρα δεν εφαρμόζει τα συμφωνηθέντα. Ανέφερε μάλιστα, πως η πλειοψηφία των αλλοδαπών είναι λαθρομετανάστες και ότι η Χρυσή Αυγή έχει έτοιμη πρόταση νόμου για αντιμετωπιστεί αυτό το φαινόμενο.

Κλείνοντας, ο συναγωνιστής Λαγός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις και στον συστηματικό αποκλεισμό του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-giannhs-lagos-sto-drtv-gia-lathrometanasteutiko-kai-tromokratikes-epithes#ixzz43s5hEYdD

Exit mobile version