Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ανθελληνική κυβέρνηση ετοιμάζει ακόμα 19 κέντρα λαθρομεταναστών: Ολόκληρη η χώρα ένα απέραντο “hot spot”

Η ανθελληνική κυβέρνηση ετοιμάζει ακόμα 19 κέντρα λαθρομεταναστών: Ολόκληρη η χώρα ένα απέραντο “hot spot”

Το ότι η κυβέρνηση, σε πλήρη σύμπνοια με τους λοιπούς συνενόχους του «συνταγματικού τόξου», σκοπεύει να μετατρέψει την Χώρα σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, με τελικό σκοπό την μονιμοποίηση και νομιμοποίηση των αναρίθμητων λαθρομεταναστών που σε καθημερινή βάση έρχονται παράνομα στην Ελλάδα, φαίνεται και από το γεγονός ότι προχωρά στην δημιουργία άλλων 19 χώρων «φιλοξενίας προσφύγων» σε όλη την Χώρα, θεωρώντας ότι οι ήδη 48 λειτουργούντες δεν επαρκούν!

Για τα νέα αυτά κέντρα έχουν επιλεγεί χώροι σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Αττική, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και συζητήσεις για την δημιουργία στην Κρήτη κέντρου για ασυνόδευτα παιδιά.

Όλη η Ελλάδα, λοιπόν, ένα τεράστιο hot spot, μια αποθήκη λαθρομεταναστών έτσι ώστε η Χώρα μας να σηκώσει όλο το βάρος της παράνομης εισόδου ανθρώπων στην Ευρώπη.

Μια κατάσταση, φυσικά, την οποία θα θελήσει να παγιώσει και να οριστικοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί συνοδοιπόροι του, έτσι ώστε να οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμα δεδομένα, τα οποία και θα «επιβάλλουν» την πλήρη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και την συστηματική αλλοίωση του ομοιογενούς Λαού της Χώρας, με την μετατροπή του σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chwra-se-terastia-apothhkh-anthrwpinwn-psuchwn#ixzz43s6Gv41e

Exit mobile version