Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ο τρόμος έχει σκεπάσει την Ευρώπη. Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα των ισλαμιστών στην καρδιά της Ε.Ε. έχει φοβίσει για τα καλά κάθε σκεπτόμενο Ευρωπαίο πολίτη. Η ανοχή της Ε.Ε. στους Μουσουλμάνους ευθύνεται για την νέα τραγωδία στην Ευρώπη με θύματα αθώους. Οι αριστεροί της Ευρώπης, μαζί τους ο Τσίπρας έχουν καταπιεί την γλώσσα τους. Αυτοί που καλούσαν τον κόσμο να δείξει ανθρωπισμό στους δήθεν πρόσφυγες που στην ουσία είναι φανατικοί ισλαμιστές, είναι οι ηθικοί αυτουργοί για τα χτυπήματα του ισλαμικού κράτους στην Ευρώπη. Η αντιπολίτευση του Άσαντ στην Συρία είναι οι μαχητές του ISIS. Αυτοί είναι που λιποτακτούν και φεύγουν από την Συρία, αυτοί είναι που έρχονται ως πρόσφυγες στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση του προδότη Τσίπρα χαρακτήρισε το τρομοκρατικό χτύπημα σαν τυφλό και προσπάθησε πάλι να περάσει τα ψευτοδιλήμματα περί ρατσισμού και ξενοφοβίας. Κανένας δεν πιστεύει πια ούτε τον Τσίπρα, ούτε τον Καμένο που με τα ανοιχτά σύνορα τους, κατέστρεψαν και την Ελλάδα και την Ευρώπη συνεχίζοντας και επαυξάνοντας τη πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων. Τσίπρας και Καμένος είναι οι ηθικοί αυτουργοί των τρομοκρατικών χτυπημάτων γιατί επέτρεψαν την χωρίς εμπόδια είσοδο των ισλαμιστών στην Ευρώπη. Η Χρυσή Αυγή είχε έγκαιρα προειδοποιήσει για τον κίνδυνο από την εισβολή των παράνομων ισλαμιστών στην Ευρώπη. Όλοι οι Έλληνες πρέπει ενωμένοι να είμαστε δίπλα στους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, είναι οι μόνοι που μπορούν να μας γλυτώσουν από τον ισλαμικό εφιάλτη. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους ισλαμιστές δολοφόνους λαθρομετανάστες. Ας το καταλάβουν οι προδότες του κλεπτοκρατικού τόξου και η ξενόδουλη σάπια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Με Τιμή, Γιάννης Π, Θησείο

Χάος στην Ειδομένη: Οι “πρόσφυγες” συμπλέκονται μεταξύ τους

Η μελέτη της ιστορίας δείχνει το μέλλον και για το λόγο αυτό ας θυμηθούμε κάποια ιστορικά γεγονότα που έχουν σχέση με τα όσα διαδραματίζονται σήμερα στη χώρα μας. Η ανύπαρκτη ελληνική κυβέρνηση των έμμισθων αλληλέγγυων «εθελοντών» που νοιάζεται για τους Σύρους από την μία και από την άλλη βοηθά με την πολιτική της, τους εχθρούς της πατρίδας τους, γλύφοντας πατόκορφα ΝΑΤΟ και Τουρκία, βασικούς υποστηρικτές του ISIS. ”Κρίση του Μάρτη ΄87,  η Ελλάδα ζήτησε βοήθεια από τη Συρία κι ο Άσαντ παρέταξε τα στρατεύματα της πατρίδας του για την Ελλάδα, στα σύνορα με την Τουρκία, τον χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, με σαφή διακήρυξη προς την Τουρκία: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»! Οκτώβρης 2015… η Ελλάδα -και της αριστεράς του A. Τσίπρα- συμπαραστέκεται στη φίλη και σύμμαχο Τουρκία εναντίον της Συρίας! Έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, με απέλαση της πρέσβειρας από την Ελλάδα ως ανεπιθύμητη, έως ότου “εκδημοκρατιστεί” και φύγει “ο αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ”  και έχει επιβάλλει εμπάργκο εναντίον της Συρίας, λες και η κυβέρνηση της Συρίας θα κλονιστεί αν η Ελλάδα του μνημονίου, της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας, δεν κάνει εξαγωγές στη Συρία”.

Γεωργία Π.

Επίσκεψη Συναγωνιστών από την Αυστραλία στον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο

Τα περιστατικά σε Παρίσι και Βρυξέλλες δείχνουν ακριβώς το επίπεδο ζωής στην Ευρώπη. Κανένα επίπεδο ζωής. Φίμωση και δειλοί πολιτικοί, αριστερή τρομοκρατία η οποία δεν μας αφήνει να ξεφύγουμε από τα πλοκάμια της. Εμείς τουλάχιστον περπατάμε με το κεφάλι ψηλά διότι είχαμε προβλέψει εδώ και καιρό τις ισλαμιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις, τα σχέδια των μουσουλμάνων κατάληψης και τρομοκράτησης της Ευρώπης, και την τρομοκρατική και επικίνδυνη φίμωση που επιβάλλει η αριστερά σε τόσο σημαντικά και φλέγοντα ζητήματα. Έχουμε κάθε δικαίωμα όταν έρθουν οι τζιχαντ να υπερασπιστούμε τις ζωές μας, τις περιουσίες μας και τη χώρα μας. Ο στρατός δεν είναι ένα απλό κρατικό στολίδι. Ο στρατός οφείλει να ανακόψει την επέλαση του ισλάμ και να προστατεύσει τους πολίτες όπως ορίζει το σύνταγμα. Η Ευρώπη πληρώνει την νοοτροπία της του ψευτοανθρωπισμού. Κάποτε υποστήριζα σθεναρά ότι δεν πρέπει να έχουμε νοοτροπία μητέρας Τερέζας, ότι αυτό θα μας καταστρέψει. Σύντροφοι μας καταστρέψατε για ακόμα μια φορά. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Τέτοιο επίπεδο ζωής δεν το επιθυμούμε. Πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσουμε παρακάτω. Είναι ντροπή αυτή η κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη. Ούτε ο Θεός το θέλει! Όποιος νιώθει πραγματικός χριστιανός θα γυρίσει την πλάτη στους δολοφόνους του χριστιανισμού. Οι αριστεροί δεν μπορούν να παρουσιάζονται κλαμένοι αφού προτιμούν για φίλους τους μουσουλμάνους και δηλώνουν εχθροί του χριστιανισμού και των λαών της Ευρώπης. Είναι συνυπεύθυνοι για την τραγωδία αυτή. Αυτοί δεν είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων, αυτοί δεν υποστηρίζουν ότι όλοι οι λαοί είναι αδέρφια μας αυτοί δεν πολεμούν τον χριστιανισμό και ανέχονται το Ισλάμ και το προτιμούν πολλοί από αυτούς; Καλύτερα να μην ψευτοκλαίγονται διότι έτσι καπηλεύονται τη μνήμη των θυμάτων. Συμπολίτες μας που ανεβάζουν βίντεο με μουσουλμάνους να απολογούνται δηλώνοντας ότι εμείς δεν είμαστε το ίδιο ούτε σκεφτόμαστε το ίδιο ούτε θα πράτταμε το ίδιο. Αυτό δείχνει ότι αυτοί οι συμπολίτες μας είναι κομπλεξικοί ή ακόμη χειρότερα έμμισθοι «εθελοντές» και πιθανόν δεν ενοχλούνται από τη διαιώνιση αυτής της νοσηρής κατάστασης στην Ευρώπη. Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι μουσουλμάνοι αυτοί. Εμείς επιθυμούμε ριζική αλλαγή κατάστασης στην Ευρώπη. Οι κομπλεξικοί και επικίνδυνοι πολιτικοί μας τραβάνε στον κυκεώνα των ιδεοληψιών, των φοβιών και των ανασφαλειών τους και δεν αφήνουν έτσι την Ελλάδα και την Ευρώπη να πολεμήσουν για τα σωστά Ευρωπαϊκά ιδανικά. Όντως μας καλλιεργούν τη νοοτροπία του κακομοίρη, φοβισμένου, αποτυχημένου, κομπλεξικού, κλαψιάρη ανθρωπάκου που αφήνεται στη μοίρα του. Δεν μπορούμε όμως να πετάξουμε τη χώρα μας στα σκουπίδια διότι δεν έχουμε δεύτερη πατρίδα όπως έχουμε ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια. Όπως όμως είχε πει κάποτε ο Αριστοτέλης τη μοίρα σου την ορίζεις εσύ, διότι είναι θέμα επιλογής και όχι μοιρολατρίας.

Ελένη Αρ.

Νότης Σφακιανάκης: Ψήφισα Χρυσή Αυγή – Αυτούς που το καθεστώς έβαλε άδικα στην φυλακή! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-25-martiou-2016#ixzz43sC1OVTb

Exit mobile version