Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Πάτρα

Η Τ.Ο. Καβάλας για ακόμη μια φορά βρίσκεται εκεί όπου η Ελλάδα δοκιμάζεται και αιμορραγεί αλλά η Ελληνική Ψυχή παραμένει κυρίαρχη και δυνατή. Αυτή την φορά οι Χρυσαυγίτες πραγματοποιήσαν ενημερωτική δράση στην Ν. Καρβάλη όπου βρίσκεται το άτυπο hot spot φιλοξενίας λαθρομεταναστών με σκοπό να ενημερώσουν του κατοίκους για τις θέσεις του Κινήματος μας.

Η εμφάνιση των συναγωνιστών με τα μαύρα μπλουζάκια και τις ελληνικές σημαίες έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της κωμόπολης και μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που συζήτησαν με τους συναγωνιστές τα προβλήματα της περιοχής ενώ τους ζήτησαν να είναι παρών στα προβλήματα της κοινωνίας. Το μείζον θέμα είναι φυσικά ο υποβιβασμός της περιοχής, με την εγκατάσταση των λαθροεποίκων που λυμαίνονται τις κρατικές υποδομές ενώ οι Έλληνες πεθαίνουν αβοήθητοι στους δρόμους.

Στην περιοχή ουσιαστικά μετακινόντούσαν ελευθεροι και εκτός κέντρου φιλοξενίας οι δήθεν πρόσφυγες που όλη την ώρα ήταν προσηλωμένοι σε ένα κινητό και μία ταμπλέτα και σε καμία περίπτωση δεν θύμιζαν κατατρεγμένους μετανάστες από εμπόλεμη ζώνη. Οι συναγωνιστές δεν έκαναν ούτε ένα βήμα πίσω αλλά συνέχισαν την αγωνιστική τους δράση με σκοπό να αφυπνίσουν τους Έλληνες για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης μοιράζοντας εφημερίδες και σχετικό έντυπο με κείμενο από την ιστοσελίδα μας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους λαθροεισβολείς και από τους προδότες πολιτικούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας η ομιλία του συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζής με θέμα χάνουμε την πατρίδα μας κατά την οποία αναλύθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής πάνω στα ζητήματα. Η ομιλία ξεκίνησε με μια σύντομη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λαός μας από το 2012 που τελικά η ανάλυση οδηγεί σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα ότι υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Ακόμη και οι πολιτικές διώξεις ενάντια στην Χρυσή Αυγή δεν ήταν τυχαίες αλλά μέρος αυτού του σχεδίου αφού η Χρυσή Αυγή ήταν η μοναδική ελπίδα που ξεπρόβαλε σε όλο αυτό το χάος που είχε σκεπάσει την πατρίδα μας. Οι φοροληστρικές πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων αποδυνάμωσαν πλήρως την άλλοτε μεσαία τάξη που πλέον έγινε μέρος των 3 εκατομμυρίων Ελλήνων κάτω από το όριο τις φτώχειας.

Η υπέρμετρη φορολογία στους αγρότες και η κατ’ επέκταση διάλυση του αγροτικού κινήματος έχει μοναδικό σκοπό την εξάλειψη του πρωτογενή τομέα με τελικό στόχο την εξάρτηση της πατρίδα μας από το εξωτερικό. Το επόμενο βήμα ήταν η διάλυση του στρατού κάτι που επιτελέστηκε διεξοδικά μετά το 74’ και φυσικά την παιδεία η οποία αριστεροκρατείται από την περίοδο της μεταπολίτευσης. Το τελευταίο διάστημα με τους άθεους νεομπολσεβίκους  νόμους έχει μπει στο στόχαστρο η εκκλησία που είναι το τελευταίο οχυρό του Έθνους.

Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι τελικός στόχος τους είναι να αλλοιωθεί δημογραφικά ο Ελληνικός Λαός και το μέσω είναι η μεταναστευτική πλημμυρίδα που συμβαίνει αυτή την στιγμή με την ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης. Μόνο η Χρυσή Αυγή υψώνει ένα μεγάλο τείχος πολιτική των ανοιχτών συνόρων και στην λαθρομετανάστευση ενώ ταυτόχρονα το δημογραφικό πρόβλημα οδηγεί το Έθνος μας σε μαλακή γενοκτονία. Σε πλήρη αντιδιαστολή με τους ταγούς του λεγόμενου «συνταγματικού» – «δημοκρατικού» ή ακριβέστερα μνημονιακού και ανθελληνικού τόξου, η Χρυσή Αυγή έχει ως θέσεις της την παροχή κινήτρων στις ελληνικές οικογένειες για επίλυση του δημογραφικού. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους τους φίλους και υποστηρικτές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Αρκετοί συναγωνιστές προσήλθαν στα γραφεία της Τ.Ο.  Πατρών για την καθιερωμένη συνάντησή μας. Εκεί αναπτύχθηκαν ζητήματα με πρωτεύον το λαθρομεταναστευτικό και τις μελλοντικές επιπτώσεις που θα έχει στον λαό μας. Ειπώθηκαν και απόψεις για την εθνεγερτήριο επανάσταση του 1821 και την τωρινή βίαιη ραγιαδοποίηση των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn448#ixzz43uvUfSsC

Exit mobile version