Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κεραυνοί Τραμπ κατά της Μέρκελ για την λαθρομεταναστευτική πολιτική : “Αυτή η γυναίκα είναι η απόλυτη καταστροφή”!

Κεραυνοί Τραμπ κατά της Μέρκελ για την λαθρομεταναστευτική πολιτική : “Αυτή η γυναίκα είναι η απόλυτη καταστροφή”!

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σχολιάζοντας την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, την μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ και τις απόψεις της καγκελαρίου Μέρκελ για το θέμα αυτό τόνισε τα εξής: «Αυτή η γυναίκα επέτρεψε την εισβολή εκατομμυρίων μεταναστών στην χώρα της, μετανάστες οι οποίοι δεν μπορούν να ενσωματωθούν. Η γυναίκα αυτή είναι η απόλυτη καταστροφή».

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι η τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες επιβεβαιώνει την σκληρή πολιτική που θέλει να εφαρμόσει εναντίον των μεταναστών, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι σκοπεύει να σφραγίσει τα σύνορα της χώρας του. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στον τηλεοπτικό σταθμό Fox News, όπου αναφερόμενος στην πόλη των Βρυξελλών είπε: «Οι Βρυξέλλες ήταν μια ωραία πόλη με μηδενικό δείκτη εγκληματικότητας. Σήμερα μετά την επέλαση των μεταναστών είναι μια κατεστραμμένη πόλη, μια απόλυτη καταστροφή που προήλθε από τους μετανάστες».

Η Γερμανία της Μέρκελ, η Γερμανία των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), των Πρασίνων (Die Grünen) και της Αριστεράς (Die Linke) κατάφερε να γίνει το μνημείο της κοινωνικής και φυλετικής αυτοκτονίας της Ευρώπης. Μια αυτοκτονία που γίνεται δυνατή με την συμπαράσταση του συνταγματικού τόξου της Ελλάδας.

Η Μέρκελ με την δήλωση της «το Ισλάμ ανήκει στην Ευρώπη» εγκλημάτισε κατά της χώρας της, το συνταγματικό τόξο της Ελλάδας με την πολιτική των ανοικτών συνόρων εγκλημάτισε κατά του Ελληνικού Έθνους.

Εμείς θα τονίσουμε ότι απόλυτη καταστροφή δεν είναι μόνο η Μέρκελ, αλλά και η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ που κυβερνά την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tramp-enantion-merkel-auth-h-gunaika-einai-h-apoluth-katastrofh#ixzz43uyDP2tt

Exit mobile version