Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκπρόσωπος Τύπου Σύριζα: Δεν είναι το πρόβλημα οι τζιχαντιστές τρομοκράτες… Οι Εθνικιστές που προειδοποιούν για την καταστροφή είναι το πρόβλημα!

Εκπρόσωπος Τύπου Σύριζα: Δεν είναι το πρόβλημα οι τζιχαντιστές τρομοκράτες... Οι Εθνικιστές που προειδοποιούν για την καταστροφή είναι το πρόβλημα!

Την αλλοπρόσαλη «γραμμή» Τσίπρα υπεραμύνθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Σύριζα, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον κομματικό σταθμό της ΕΡΤ, ερυθρό παράρτημα «Πρώτο».

Συγκεκριμένα, μιλώντας περί των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες είπε, ουσιαστικά, ότι το πρόβλημα δεν είναι οι τζιχαντιστές που σκοτώνουν εκατοντάδες κόσμου σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά οι Εθνικιστές που προβλέπουν και προειδοποιούν για την καταστροφή και κόβουν ψηφαλάκια από τους κλέφτες και τους απατεώνες ανά την Ευρώπη.

Δείτε τις δηλώσεις της Σβίγκου:

«Υπάρχει ο κίνδυνος  αυτή τη στιγμή να υπάρξει σύνδεση μεταξύ των τρομοκρατικών επιθέσεων και του προσφυγικού. Πολλοί θα προσπαθήσουν να το κάνουν αυτό. Ήδη ακούγονται τέτοιες ακροδεξιές φωνές σε ευρωπαϊκά κράτη… Η Ευρώπη είναι διαιρεμένη. 

Υπάρχουν από τη μία πλευρά εκείνες οι δυνάμεις, που κι προσβλέπουν σε μια Ευρώπη φρούριο, σε μια Ευρώπη εθνικών περιχαρακώσεων, σε μια Ευρώπη που θέλει να κλείσει τα σύνορα στους πρόσφυγες και να μεταφέρει το «πρόβλημα» στον γείτονα και από την άλλη όμως υπάρχουν και δυνάμεις στην Ευρώπη οι οποίες θεωρούν –και σωστά- ότι μόνο μέσα από την αλληλεγγύη και μόνο μέσα από μια ανθρωπιστική αντιμετώπιση του προσφυγικού και μπορεί να αντιμετωπιστεί το ζήτημα αλλά και αυτή η αντιμετώπιση αντανακλά μια Ευρώπη πολιτικά ενοποιημένη… 

Αν υπάρχει σήμερα ένας μεγάλος κίνδυνος για την Ευρώπη, αυτός δεν προέρχεται από, το προσφυγικό, αλλά προέρχεται από την ακροδεξιά αντιμετώπιση του προσφυγικού.  Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για την Ευρώπη και από το πώς θα αντιμετωπίσει η Ευρώπη από αύριο και το προσφυγικό αλλά και την τρομοκρατία, θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον της».

Θα αφιερώσουμε στην συντρόφισσα Σβίγκου το γνωστό κομμουνιστικό άσμα «Εμπρός της Γης οι βολεμένοι». Βλέπετε οι δηλώσεις της μπορεί να πάσχουν από λογική, αλλά υπάρχει εξήγηση. Τόσοι διορισμοί και τόσοι βολεμένοι, ανάμεσα σε αυτούς και το… αμόρε της. Με τόσο βόλεμα μέχρι και οι τζιχαντιστές φαίνονται… αρνάκια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekproswpos-tupou-suriza-den-einai-to-problhma-oi-tromokrates…-oi-ethnikis#ixzz43vsdTHne

Exit mobile version