Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι βουλευτές Γ. Γερμενής και Ε. Ζαρούλια τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Οι βουλευτές Γ. Γερμενής και Ε. Ζαρούλια τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Οι βουλευτές Β΄Αθηνών Γεώργιος Γερμενής και Ελένη Ζαρούλια, με τη συνοδεία πολυπληθούς κλιμακίου της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων παρευρέθησαν σε όλες τις εκδηλώσεις τιμής του Δήμου Κηφισιάς, τιμώντας με την αρμόζουσα στάση την επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821.

Αρχικά σύσσωμοι παρακολούθησαν τη θεία δοξολογία για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την έναρξη της Επανάστασης της Εθνεγερσίας του 1821, ενώ στη συνέχεια ο βουλευτής Β’ Αθηνών Γ. Γερμενής κατέθεσε εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στεφάνι στο μνημείο πεσόντων Ελλήνων στη Νέα Ερυθραία.

Ενδεικτικό της αποδοχής του κόσμου για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση ήταν τα παρατεταμένα χειροκροτήματα και οι επευφημίες που συνόδεψαν τον βουλευτή κατά την κατάθεση του στεφάνου.

Τα μέλη της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων παρέμειναν στο σημείο διεξαγωγής της μαθητικής παρέλασης μέχρι την ολοκλήρωσής της, θυμίζοντας στους παριστάμενους το διαχρονικό μήνυμα της Εθνεγερσίας, όπως γλαφυρά το αποτυπώνουν τα λόγια του Αρχιστράτηγου της Επαναστάσεως του 1821, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, “Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους”, που αποτελεί χρέος για τον κάθε ένα τη στιγμή που βλέπουν την πατρίδα να χάνεται από τις πολιτικές του εποικισμού και της οικονομικού στραγγαλισμού από τις Κυβερνήσεις του “συνταγματικού τόξου”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katathesh-stefanou-boreia-proaseia#ixzz43vvnEdxd

Exit mobile version