Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Hot spot και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! «Πρόσφυγες» κατασκήνωσαν στην πλατεία Αριστοτέλους

Hot spot και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! «Πρόσφυγες» κατασκήνωσαν στην πλατεία Αριστοτέλους

Τα όσα συμβαίνουν τελευταία, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε όλη την ευρύτερη περιφέρεια, είναι πραγματικά πρωτόγνωρα, αν και δεν μας εκπλήσσουν διόλου, αφού η Χρυσή Αυγή φώναζε από την αρχή ότι δεν πρόκειται για πρόσφυγες και ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εγκλωβισμού και παραμονής όλων αυτών στην Πατρίδα μας.

Το γεγονός που βίωσαν οι Θεσσαλονικείς και την έκπληξη, που ένιωσαν όσοι ανόητοι δεν πίστευαν τις προειδοποιήσεις μας, έχει να κάνει με την πραγματοποίηση  πορείας των λαθρομεταναστών, από τα Διαβατά μέχρι την πόλη, ακολουθώντας την οδό Μοναστηρίου και καταλήγοντας στην Εγνατία. Τελικά κατασκήνωσαν στην πλατεία Αριστοτέλους, δηλώνοντας ότι θα παραμείνουν εκεί, απαιτώντας την παροχή ασύλου και την αναγνώρισή τους ως πρόσφυγες, χωρίς φυσικά να το δικαιούνται, προκειμένου να μπορέσουν να κινηθούν προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Τη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών πλαισίωναν οι ΚΕΕΡΦΑδες, οι οποίοι, από ότι φαίνεται, είναι οι διοργανωτές και οι συντονιστές όλου αυτού του αίσχους. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί πως οργανώθηκαν και κινήθηκαν προς την πόλη και μάλιστα με ιδιαίτερα απειλητικές διαθέσεις, άνθρωποι υποτίθεται κατατρεγμένοι και ταλαιπωρημένοι. Κάνουν λάθος επίσης όσοι θεωρούν ότι, οι γνωστοί ανθέλληνες του ΚΕΕΡΦΑ, απλά εκμεταλλεύονται μια κατάσταση, αφού αυτοί οι ίδιοι τη δημιουργούν. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει, πρόθεσή τους είναι συγκεντρωθούν την ώρα της παρέλασης και να απαιτήσουν να ακυρωθεί, προκειμένου να παρελάσουν αυτοί.

Πολλά ερωτηματικά βέβαια προκαλεί και η στάση της αστυνομίας, η οποία επέτρεψε την είσοδο των λαθρομεταναστών  και των συνοδοιπόρων τους, διακόπτοντας μάλιστα την κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους σε ώρες αιχμής, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα στην πόλη. Δεν έγινε η παραμικρή προσπάθεια να εμποδιστούν και είναι σαφές ότι αυτές ήταν οι εντολές τους. Το γεγονός ότι κατάφεραν να φτάσουν και να εγκατασταθούν στην πλατεία Αριστοτέλους, με την προστασία και τη συμπαράσταση της αστυνομίας, σημαίνει απλά ότι το κράτος της αριστεράς, που διαφεντεύει τον τόπο, αδιαφορεί για τους κινδύνους που εγκυμονεί η παρουσία τους στο κέντρο της πόλης και στρέφεται κατ’ ουσίαν εναντίον των ίδιων των Ελλήνων, εκθέτοντας αυτούς και τις περιουσίες τους σε τεράστιο κίνδυνο.

Το σχέδιο φαίνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τις επόμενες μέρες αναμένεται κλιμάκωση της έντασης. Όλοι αυτοί οι λαθροεισβολείς, που καμιά σχέση δεν έχουν με ταλαίπωρους πρόσφυγες, που εγκατέλειψαν τις εστίες τους για να σώσουν τη ζωή τους, γίνονται όλο και πιο προκλητικοί, στηριζόμενοι τόσο στους πολύ μεγάλους αριθμούς τους, όσο και στην αμέριστη συμπαράσταση των μαρξιστικών εθνομηδενιστών, που τους πατρονάρουν.

Τα χειρότερα μάλλον δεν τα είδαμε ακόμα και η ώρα που σώφρονες και μωροί θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους, πλησιάζει. Τελευταία ελπίδα των Ελλήνων παραμένει η Χρυσή Αυγή, ως η μόνη πολιτική δύναμη, ικανή και με θέληση, να αγωνιστεί για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.Η συστράτευση στις γραμμές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν είναι πλέον επιλογή, αλλά ζήτημα Εθνικής επιβίωσης.

Καρανικόλας Χρήστος, Τ.Ο. Θεσσαλονίκης 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hot-spot-kai-sto-kentro-ths-thessalonikhs-prosfuges-kataskhnwsan-sthn-plate#ixzz43vyBtncj

Exit mobile version