Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία!

Ηλίας Παναγιώταρος: Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία!

Την Λευτεριά ρωτήσανε ποιας μάνας είναι γέννα
Κι είπε πως την γέννησε το Ελληνικό το αίμα…

Γιορτάζει η Πατρίδα – Γιορτάζει η Ορθοδοξία.

Το ένα κομμάτι της καρδιάς του λαού μας χτυπά για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Το άλλο χτυπά για την Μεγάλη Εθνεγερσία ενάντια στον τούρκο τύραννο!

Εδώ και 193 χρόνια, τηλεοπτικές εκπομπές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και δήθεν επιστήμονες – μελετητές, προσπάθησαν και προσπαθούν να αμφισβητήσουν την αξία της Επανάστασης του 1821, λέγοντάς μας πως “κακώς ξεσηκωθήκαμε ενάντια σε εκείνους που μας παρείχαν ασφάλεια, αυτοδιοίκητο, ακόμη και δήθεν ελευθερίες, πως δήθεν “γηγενείς” και οθωμανοί ζούσαν με κοινό τρόπο δημιουργούσαν επιμιξίες κλπ, και υπήρχε γενική ευημερία… 

Οι εθνομηδενιστές, λένε πως οι τούρκοι ήταν… “φίλοι” και όχι κατακτητές. Πως έφεραν “ανάπτυξη” και κακώς ξεσηκωθήκαμε εναντίον τους. Αυτές οι “επιστημονικές” απόψεις της συμφοράς που διατυπώνουν οι εθνοπροδότες, δεν θα μπορούσαν να ειπωθούν καλύτερα ούτε από Τούρκους. Εάν αυτό δεν είναι αλητεία, παραποίηση της Ιστορίας, εναντίωση στην αλήθεια και το δημόσιο αίσθημα, τότε τι είναι;

Ιδού η “ειρηνική συμβίωση” με τους τούρκους!

Δύο γύφτοι τον εστρώσανε δεμένονε στ΄αμόνι κι αρχίσανε με το σφυρί να τον πελεκάνε. Σκήθρες πετούν τα κόκαλα, σκορπάνε τα μελούδια, νεύρα, κομμένα κρέατα σέρνονται σαν σκελίδια, και κειός τηράει τον ουρανό και γλυκοτραγουδάει: Χτυπάτε, πελεκάτα με, σκυλιά, τον Κατσαντώνη, δεν τον τρομάζει Αλήπασας, φωτιά, σφυρί κι αμόνι“. Αριστοτέλης Βαλαωρίτης.

Σήμερα, τα ίδια ακριβώς λόγια του μηδενισμού και της απαξίωσης της Επανάστασης του 1821, επαναλαμβάνουν επίσημα και οι σύγχρονοι αριβίστες αριστεροί που αναρριχήθηκαν στην εξουσία και εξαθλιώνουν τον Λαό μας με μνημόνια και προσπαθούν δια της βίας, απειλών και διώξεων, να ξεριζώσουν το Εθνικό μας Συναίσθημα.

Μουζάλας, Χριστοδουλοπούλου και άλλοι, μας λένε, ευθαρσώς, πως οι Έλληνες πρέπει  να “ζευγαρώνουμε” με τους νεοφερμένους μουσουλμάνους  νεοκατακτητές της Πατρίδας μας και να ζήσουμε ειρηνικά μαζί τους

Τα λόγια τους δεν είναι τωρινά. Tα είχε ξανακούσει ο Στρατηγός Ι. Μακρυγιάννης: “Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, σπορά της εβραιουργιάς, που μας είπαν να σβήσουμε την Αγία πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά, δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα, Ορθόδοξον“.

Το γεγονός ότι η επανάσταση του 1821 έγινε “για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία” που είπε ο Παπαφλέσσας, δεν κρύβεται.

Και δεν κρύβεται γιατί  οι Έλληνες δεν είμαστε σημερινοί σ’ αυτό τον πλανήτη, έχουμε ιστορία και ιστορική συνείδηση. Το γεγονός δεν κρύβεται και για ένα άλλο λόγο.

Γιατί μέρα με τη μέρα γιγαντώνεται μέσα μας η πεποίθηση ότι και στην σημερινή εποχή έχουμε ανάγκη ενός τέτοιου επαναστατικού φρονήματος, όχι απλά για να σώσουμε την με αίμα ηρώων και μαρτύρων κερδισμένη εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα μας, ή την οικονομία, αλλά κυρίως για να υπερασπίσουμε τα Όσια και τα Ιερά μας, την Πίστη και τον Πολιτισμό μας.

Τον πολιτισμό μας που κινδυνεύει από την εισβολή και το πισωγύρισμα που μας επιβάλλουν οι νεοφερμένοι! Τον πολιτισμό μας που δέχεται επίθεση, βόμβες και υποχωρεί κάτω από τον τρόμο που σπέρνουν οι νέες ταξιαρχίες των μουσουλμάνων Ισλαμιστών.

Στερούν χρήματα από τα παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, από τους άστεγους, από την παιδεία και την υγεία των πολιτών, για να σιτίσουν τα στίφη των εισβολέων. Ενώ θα έπρεπε να τους έχουν απελάσει εδώ και καιρό, ή στήνουν αραβόφωνα δελτία στην ΕΡΤ, δήθεν “για να ενημερώνονται οι άραβες που βρίσκονται στην Ειδομένη”. Λες και η κατάντια της Ειδομένης αντέχει τα δελτία τους…

Μην γελιέστε! Τα δελτία είναι το δεύτερο επίσημο μήνυμα – μετά τα hot spot –  πως η Ελλάδα θα αλλάξει με το ζόρι. Πως πλέον πρέπει να ανεχτούμε, με το καλό ή με το άγριο, την ύπαρξη των εισβολέων και κατ’ επέκταση, την μουσουλμανοποίηση της Πατρίδας μας!

Χαρά που θα έκανε, αν ζούσε σήμερα, ο Αιγύπτιος σφαγέας των Ελλήνων Ιμπραήμ που κατατρόπωσε ο Κολοκοτρώνης, που μια αιγυπτιοπούλα βρισκόταν τιμώμενο πρόσωπο στην μαθητική παρέλαση… Ότι δεν κατάφερε εκείνος με μιλιούνια στρατό το κατάφεραν οι προδότες του Έθνους που μας κυβερνούν…

Καϋμένε Κολοκοτρώνη, “Αν ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την Λευτεριά της Πατρίδας μας”, Καμμένος, Τσίπρας, Παπαδήμος, Παπανδρέου, Καραμανλής, Σημίτης και τα παραφερνάλια τους έβαλαν την υπογραφή τους για την σκλαβιά μας…

Μια σκλαβιά που δεν αντέχεται! Που δεν την σηκώνει τράχηλος μας.

Και όπως τότε υπήρχαν οι αγωνιστές που αγωνίστηκαν και διώχθηκαν – φυλακή έβαλαν τον Κολοκοτρώνη και τον Νικηταρά, δολοφόνησαν τον Καραϊσκάκη και τον Ανδρούτσο – έτσι και εμείς πρέπει να κρατήσουμε γερά, να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας… Και αυτό θα γίνει μόνον αν αγωνιστούμε ενάντια σε ότι μας εχθρεύεται. Και ευτυχώς, υπάρχουν Έλληνες που σηκώνουν ψηλά την σημαία!

Που ακούνε τα πυρωμένα από Ελλάδα λόγια του Αρχηγού μας, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου που λένε την βαθειά αλήθεια, και σκιρτά η Ελληνική καρδιά τους. Υπάρχουν Έλληνες που στοιχίζονται με χαρά δίπλα μας, αδιαφορώντας για τις διώξες και τις απειλές και παλεύουν μαζί μας να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια, απέναντι στην λαίλαπα του μίσους  που εξαπολύουν προς κάθε τι Εθνικό.

Ας γιορτάσουμε, λαμπρά λοιπόν, όπως αξίζει σε αυτούς που αξιώθηκαν να συνεχίζουν τέτοια παράδοση, στο Γένος που έχει δώσει εκατομμύρια μάρτυρες και αγίους, στο Γένος στο οποίο ακόμη αποβλέπουν τουλάχιστον οι Ορθόδοξοι λαοί, αν όχι ο κόσμος όλος που ορθοφρονεί, να κρατήσει ψηλά την σημαία του …

Ζωή ή Θάνατος

Υ.Γ. Αφιερωμένο σε όλους εκείνους τους αριστερούς που θεωρούν “ακραίο” και “αποτροπιαστικό” τον λόγο ενός από αυτούς που αφιέρωσαν την ζωή τους για την απελευθέρωση!

Του Στρατηγού Γεωργίου Καραϊσκάκη: “Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, γ… την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς συνθήκην με έναν κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την π…! Άμα ζήσω, θα τους γ…. Άμα πεθάνω, θα μου κλ… τον π…!”

Ηλίας Παναγώταρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros1#ixzz43wiJvUK8

Exit mobile version