Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

25η Μαρτίου 2016…Τι να “πρωτογιορτάσουμε” αλήθεια την ημέρα αυτήν; Την ημέρα της Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μας; μα αφού η επίσημη θρησκεία της όποιας Πατρίδας έχει απομείνει πλέον για εμάς τους γραφικούς(!) είναι η αθεϊα και όπου να ναι για να πιστεύεις στον χριστιανισμό και στην ορθοδοξία, θα πληρώνεις και Χριστιανόσημο! Ή μήπως γιορτάζουμε την Ιστορική ημέρα Επετείου της Επανάστασης του γένους μας εναντίον του Οθωμανισμού και Μουσουλμανισμού όταν ήδη έχουμε εποικισθεί από εκατοντάδες χιλιάδες αλλόθρησκους λαθροέποικους; Διπλός και ασήκωτος ο καημός του Έθνους μας την ημέρα αυτή. Είναι η μοναδική χρονιά που η Πατρίδα έχει χαθεί και εμείς απλώς “σφυρίζουμε”! Το Έθνος το αλώβητο το Ελληνικό δεν υπάρχει και εμείς δηλώνουμε “αλληλέγγυοι” και φροντίζουμε για την διαμονή, σίτιση και περίθαλψη πολεμοχαρών Ισλαμιστών που άλλος το “παίζει” πρόσφυγας και άλλος “μετανάστης”. Όλα αυτά σε άλλα χρόνια θα μας φαινόντουσαν σαν ένα παραμύθι με κακό τέλος δυστυχώς όμως ζήσαμε για να φτάσουμε και στην επετειακή ημέρα της 25ης Μαρτίου του 2016 για να διαπιστώσουμε ότι δεν επρόκειτο για κακό παραμύθι αλλά για πραγματικότητα γεμάτη από κακούς δράκους. Όταν μας έχει  ήδη πλακώσει η οικονομική σκλαβιά πόσο άραγε εύκολο ήταν να βρεθούμε και στην πραγματική σκλαβιά και υποδούλωση; Η καταστροφή μας πλέον είναι ορατή αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει έστω μια αχτίδα που ρίχνει ακόμα λίγο φώς και θα φωτίσει τους ολίγους Πατριώτες Έλληνες να δούνε το σκοτεινό βάλτο που μας έχουν ρίξει οι ανέκαθεν “Φιλέλληνες” όπως ήταν οι Φραγκολεβαντίνοι σε αγαστή πάντα συνεργασία με τους εγχώριους προδότες. Καλή λευτεριά σε όλους μας και του χρόνου ελεύθεροι να γιορτάσουμε όπως πρέπει μια τέτοια ημέρα.

Άννα Κ.

Κεραυνοί Τραμπ κατά της Μέρκελ για την λαθρομεταναστευτική πολιτική : “Αυτή η γυναίκα είναι η απόλυτη καταστροφή”!

Αποθρασύνονται οι κακόμοιροι και πάμπτωχοι “Λαρισαίοι” Αφγανοί και ότι καρυδιάς καρύδι επέλεξε να καταπατήσει τα σύνορα της πατρίδας μας. Φτύνουν κατάμουτρα τους Έλληνες και την βοήθεια που τους παρέχουν, πετώντας στα σκουπίδια ρούχα και τρόφιμα. Από την άλλη οι κυβερνώντες πιστοί στις ιδεοληψίες τους, σαν να μην έγινε τίποτα στις Βρυξέλλες, «δημιούργησαν μια άριστη μαθήτρια» να παρελάσει με την μαντήλα της στην μαθητική παρέλαση της Εθνικής επετείου προφανώς εκπροσωπώντας το ασκέρι του Ιμπραήμ. Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο, μιας και τα συστημικά ΜΜΕ θεωρούν ότι η μαντηλοφορούσα αλλοεθνής μπορεί να νιώθει περισσότερο Ελληνίδα ακόμη και από γηγενείς Έλληνες. Το ίδιο κακόγουστο επαναλαμβανόμενο έργο, όπως με τους Αλβανούς σημαιοφόρους την δεκαετία του 90, που ενώ στερούνταν επάρκεια της ελληνικής γλώσσας βαπτίζονταν αριστούχοι για να εξυπηρετήσουν την προπαγάνδα των ανθελλήνων. Αυτοί που έσπειραν το θάνατο στις Βρυξέλλες ήταν δεύτερη και τρίτη γενιά μετανάστες και κατά τα λεγόμενα των φερέφωνων αφομοιωμένοι πλήρως στην ανεκτική κοινωνία του Βελγίου του φιλελευθερισμού, των παρδαλών εριφίων και της γευστικής σοκολάτας.

Σ.Μ.

Μια συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού, την οποία δεν θα έκανε κανένας πολιτικάντης του εγχώριου “δημοκρατικού τόξου”

Δε μας πέφτει λόγος, εμείς είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά μπορεί κάποιος να μας διευκρινίσει πως συμβιβάζονται τα ασυμβίβαστα. Την Μεγάλη Πέμπτη που οι Καθολικοί έχουν την τελετή του Νιπτήρος, ο Πάπας διάλεξε 12 πρόσφυγες για να κάνει την αναπαράσταση της τελετής. Εύλογη λοιπόν η απορία. Πώς είναι δυνατόν η τελετή του Νιπτήρος να αναπαρασταθεί με μουσουλμάνους και επίσης κατά πόσον είναι ώριμη μια τέτοια συμπεριφορά λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τα γεγονότα στις Βρυξέλλες. Είναι δεδομένο ότι όλοι αυτοί έχουν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου για την εξαφάνιση των εθνών της Ευρώπης.

Κωνσταντίνα Μ.

Τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ρωσίας στην Μεσόγειο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-26-martiou-2016#ixzz43xw6zQ00

Exit mobile version