Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πιερία

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας και Δημοτικής συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων με την Ελληνική Αυγή, Δήμητρας Βελέντζα με θέμα:” Όχι στην μετατροπή της Αθήνας σε απέραντο hot spot”. Η συναγωνίστρια Βελέντζα αναφέρθηκε εκτενώς στις παρεμβάσεις της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, για το θέμα του λαθρομεταναστευτικού και επέρριψε ευθύνες στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο καμίνι όχι μόνο για την ανικανότητα του, αλλά και για την ταύτιση του με την κυβέρνηση στο θέμα αυτό αδιαφορώντας για την υγεία των Αθηναίων πολιτών, και μετατρέποντας ολόκληρες περιοχές του κέντρου των Αθηνών σε ένα απέραντο hot spot.

Πριν από την ομιλία της συναγωνίστριας Βελέντζα   απηύθυνε  σύντομο χαιρετισμό ο συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης και τόνισε την προπαγάνδα που γίνεται στα σχολεία, υπέρ της πολυπολυτισμικότητας, αλλά και το κίνδυνο που διατρέχει ολόκληρη η Γηραιά Ήπειρος από την Ισλαμική τρομοκρατία.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε μια από τις σημαντικότερες ομιλίες στην Τοπική Οργάνωση Χρυσής Αυγής Πιερίας από τον συναγωνιστή Γιώργο Χαϊδαλή, καθώς το θέμα της, «η δουλεία του τόκου», είναι στην ουσία η αιτία της παρακμής του δυτικού κόσμου, η αιτία που οι πολίτες των δυτικών, και όχι μόνο χωρών, νιώθουν ανασφάλεια, ανησυχία και δυστυχία. Η ανακάλυψη, από τα παλαιά ήδη χρόνια, καθώς και η χρήση του τόκου στη σύγχρονη εποχή από το καπιταλιστικό σύστημα έχουν δημιουργήσει μια φιλελεύθερη φεουδαρχία, που οι σύγχρονοι πλουτοκράτες εκμεταλλεύονται και απομυζούν τους σύγχρονους δούλους πολίτες οι οποίοι ζουν με δάνεια και υπό τον φόβο της ανεργίας.

Τόσο ο καπιταλισμός, όσο και ο μαρξισμός, ως κατ’ ουσία κρατικός καπιταλισμός, βασανίζουν και καταστρέφουν τις ζωές των ανθρώπων, τη στιγμή που ο Λαϊκός Εθνικισμός αγωνίζεται για την ευημερία όλης της Λαϊκής Κοινότητος και για τη συνεργασία των τάξεων. Ο καπιταλισμός, οι τράπεζες τοκογλύφοι και οι τόκοι είναι εχθροί της ευημερίας του λαού και του έθνους και άρα εχθροί των εθνικιστικών κινημάτων σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn449#ixzz43zYSjbhU

Exit mobile version