Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρώην Δήμαρχος Νέας Υόρκης: Θεωρώ την Χίλαρι Κλίντον ιδρυτικό μέλος του Ισλαμικού Χαλιφάτου – ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 – 10:09      11

Μία πολύ μεγάλη αλήθεια είπε σε συνέντευξή του ο πρώην Δήμαρχος Νέας Υόρκης, , Ρούντι Τζιουλιάνι. Συγκεκριμένα, μιλώντας για την γνωστή αμερικανίδα (;) πολιτικό Χίλαρι Κλίντον είπε ότι αυτή μπορεί να θεωρηθεί ιδρυτικό μέλος του ISIS. Έσπευσε δε να δικαιολογήσει την άποψή του, λέγοντας ότι «ήταν μέρος μιας κυβέρνησης που άφησε το Ιράκ να το κυβερνά ο Μαλίκι, αναγκάζοντας τους Σιίτες να επιλέξουν και δεν παρενέβη στον πόλεμο στην Συρία όταν ήταν ακόμη καιρός».

Βεβαίως, η εξήγηση Τζουλιάνι είναι ελλειπής, όμως δεν τον αδικούμε. Έχει και αυτός τις δεσμεύεσεις του και δεν μπορεί να μιλήσει ανοιχτά. Αν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά δεν θα έλεγε ότι οι ΗΠΑ άργησαν να επέμβουν στην Συρία, αφού θα γνώριζε ότι η παρέμβαση ΗΠΑ στην περιοχή ετοιμαζόταν ΥΠΕΡ των Τζιχαντιστών.

Αντιθέτως θα έλεγε ότι οι τζιχαντιστές χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ, όπως άλλωστε έχουν ομολογήσει και οι ίδιες οι αμερικανικές αρχές. Θα έλεγε, επίσης, για τον αμερικανικό επεκτατισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και επιμονή των ΗΠΑ στην στήριξη του κράτους – ρατσιστή, δηλαδή του Ισραήλ. Θα μπορούσε να πει πολλά, τα οποία και δεν είπε.

Το τελικό συμπέρασμα μας ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι ιδρυτικό μέλος του Ισλαμικού Χαλιφάτου είναι εν μέρει σωστό, αφού ιδρυτικά μέλη του Χαλιφάτου των τρελών του Αλλάχ είναι σύσσωμη η αμερικανική πολιτική ηγεσία και οι πάτρωνές της στο γνωστό λόμπι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwhn-dhmarchos-neas-uorkhs-thewrw-thn-chilari-klinton-idrutiko-melos-tou-i#ixzz440EqBm6M

Exit mobile version