Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα – Φωτορεπορτάζ

Εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νικόλαου Μιχαλολιάκου κατατέθηκε στεφάνι στην πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα από τον Συναγωνιστή Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο. Παρά την ισχυρή βροχόπτωση  κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής μαζί με τον Μιχαήλ Γιαννόγκωνα και εκπροσώπους των πενταμελών της Τ.Ο. Μεγάρων και Τ.Ο. Δυτικής Αττικής μετέβησαν στον χώρο όπου έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και επευφημίες από πλήθος Μεγαριτών πολιτών, όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα Μέγαρα αγκάλιασαν  τα παιδιά της Χρυσής Αυγής που τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του εν λόγο Δήμου. Τα λαλίστατα αριστερά κοπρόσκυλα του Εργατικού Κέντρου φέτος παρέμειναν υπό σκεπή, καθώς δεν σήκωναν το ψιλόβροχο στις πλάτες τους. Δύσκολοι καιροί για επαναστάσεις συντρόφια.

Την Παρασκευή 25-3-2016 ο Γραμματέας της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας Συναγωνιστής Λιόκος Νικόλαος παρουσία μελών και φίλων κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο προκειμένου να τιμηθεί η Ελληνική Εθνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821, να τιμηθεί ο αγώνας και το αίμα που έχυσαν οι πρόγονοί μας επώνυμοι και ανώνυμοι ήρωες, που θέλησαν να απαλλάξουν το Ελληνικό γένος από το βάρβαρο, αλλόθρησκο, τούρκο δυνάστη.

Δυστυχώς σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα και σήμερα ο αγώνας παραμένει επίκαιρος όσο ποτέ. Αγώνας τόσο απέναντι προς στους δήθεν δυτικού τοκογλύφους συμμάχους, όσο και απέναντι στα στίφη των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την πατρίδα μας. Την ώρα που ανθέλληνες εφιάλτες τύπου ΚΕΕΡΦΑ μαζί με ισλαμιστές εισβολείς φτάνουν να απειλούν τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη σημαίνει ότι ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών.

Η συστράτευση με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη λύση για όσους αισθάνονται ακόμα ζωντανοί, ώστε να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Στο τέλος όλοι έψαλαν τον Εθνικό μας ύμνο τόσο δυνατά ώστε να ακουστεί μέσα στη ψυχή και του τελευταίου Έλληνα. Ο Αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν τελείωσε, αντίθετα όλα τώρα αρχίζουν!

Κλιμάκιο της Τ.Ο. Θάσου μαζί με τον γραμματέα της Γεώργιο Χαλκιώτη παραβρέθηκε στη κεντρική πλατεία του Λιμένα Θάσου όπου κατέθεσαν στεφάνι στην μνήμη των ηρώων του 1821. Διπλή εορτή σήμερα για τον ελληνισμό με την έναρξη της επανάστασης του 1821 και με τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Πριν από 195 χρόνια οι πρόγονοι μας ξεκίνησαν μια επανάσταση ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία που για εκείνα τα χρόνια φάνταζε κάτι τρομακτικό και αδύνατο. Έδωσαν τις ζωές τους προκειμένου σήμερα να μην είμαστε αποικία της Τουρκίας.

Σήμερα η χώρα μας μάχεται ξανά με νύχια και με δόντια αυτή τη φορά για να απελευθερωθεί από την σκλαβιά των μνημονίων και των δανειστών. Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τις θυσίες των προγόνων μας και δεν σκύβει το κεφάλι στους Τούρκους και σε οποιαδήποτε απειλή προσπαθεί να διαγράψει και να αφανίσει την Ιστορία μας και τους αγώνες που έδωσαν οι πρόγονοί μας για την ελευθερία μας και το Έθνος μας. Ζήτω η 25η Μαρτίου! Ζήτω το Έθνος!

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν στο Μεσολόγγι οι εορταστικές εκδηλώσεις για την σημερινή διπλή γιορτή, την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης το 1821 κατά του Τουρκικού ζυγού, αλλά και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Το παρόν έδωσε ο Δημήτρης Μακρής, δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου με την Ελληνική Αυγή.

Με την λαμπρότητα και τιμή που αρμόζει στους ήρωες που πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδας μας κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Σύρο. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Εθνικό Ηρώο προ του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου η κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια η μαθητική παρέλαση στην πλατεία Μιαούλη. Το παρόν έδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή, Στράτος Μαύρος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-epeteio-ths-25hs-martiou-se-olh-thn-ellada-fwtorep#ixzz440GvKFvG

Exit mobile version