Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπεύθυνη και για το μακελειό του Βελγίου η επικίνδυνη κυβέρνηση: Ο βομβιστής των Βρυξελλών πέρασε από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκαν οι συνεχείς προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής προς την επικίνδυνη κυβέρνηση ότι η ανθελληνική πολιτική των ανοιχτών συνόρων του Τσίπρα έχει μετατρέψει την χώρα μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών και πέρασμα τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Ελεύθερου Τύπου” ο κατασκευαστής βομβών των τζιχαντιστών που αιματοκύλισαν Παρίσι και Βρυξέλλες, ο Ναζίμ Λαχράουι είχε περάσει από την Ελλάδα τον Αύγουστο του 2015.

Όπως εκτιμούν οι αρμόδιες αρχές, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει στην Πάτρα μέσω Μπάρι και παρέλαβε τον Λαχράουι που επέστρεφε από το μέτωπο της Συρίας.

Ο Ναζίμ Λαχράουι εκπαιδεύτηκε στο Ισλαμικό Κράτος στην κατασκευή βομβών και κατασκεύασε τους μηχανισμούς που σκότωσαν εκατοντάδες ανθρώπους σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Επιπλέον, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι από την Ελλάδα πέρασε και Ιμπραήμ Μπακράουι, ένα από τα δύο αδέρφια – βομβιστές που ανατινάχτηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στις αρχές του 2015 πέρασε από την Ελλάδα για την Συρία.

Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι η ανθελληνική και επικίνδυνη κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη για την ανενόχλητη δράση των τζιχαντιστών, αφού έχει αφήσει τα ελληνικά σύνορα ξέφραγο αμπέλι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upeuthunh-kai-gia-to-makeleio-tou-belgiou-h-epikindunh-kubernhsh-o-bombisth#ixzz4431PPJdj

Exit mobile version