Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Φάρσαλα

Την Τετάρτη 23.03.2016 στα γεμάτα κόσμο γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος ομίλησε με θέμα “Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων”. Αρχικά ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος αναφέρθηκε σε τρέχοντα θέματα της Τοπικής και την οργάνωση της συμμετοχής της Τοπικής στην εκδήλωση στο μνημείο Πεσόντων της Νέας Ερυθραίας για την επέτειο της 25η Μαρτίου 1821.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος έκανε μία εκτενή αναφορά γεγονότων που καταδεικνύουν το μίσος της αριστερής “κυβέρνησης της Χώρας μας εναντίον κάθε  ελληνικού στοιχείου.. Επίσης σχολίασε το εμετικό “μήνυμα” για την 25η Μαρτίου του φίλη, από το οποίο συνάγεται ότι οι Έλληνες το 1821 επαναστάτησαν κατά…. αγνώστων. Ακολούθως ανέφερε συγκεκριμένες ενέργειες της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός του κοινοβουλίου προς προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, οι οποίες είναι αντίθετες με τις επιδιώξεις και βλέψεις όλων των άλλων κομμάτων..

Τέλος, αφού έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή των δράσεων και επιτευγμάτων της Χρυσής Αυγής, τόνισε ότι εμείς είμαστε η μόνη και η τελευταία ελπίδα σωτηρίας του Έθνους μας και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να συνδράμουν στην ενίσχυση και την διάδοση του εκπληκτικού “Μύθου” της Χρυσής Αυγής. Η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει στην πράξη την κοινωνική της ευαισθησία. Η πτέρυγα αιμοδοσίας της Τ.Ο. Φαρσάλων του Ν. Λαρίσης, συμμετείχε σε προσφορά αίματος για τις ανάγκες των Ελλήνων συμπατριωτών, από ατυχήματα ή ασθένειες. Η δράση έλαβε χώρα, την Τρίτη 22 Μαρτίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης, με μεγάλη ανταπόκριση εκ μέρους των μελών, υποστηρικτών και φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn450#ixzz444yrk9iy

Exit mobile version