Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Οι Ρώσοι καταγγέλλουν τους τούρκους για λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές

ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Οι Ρώσοι καταγγέλλουν τους τούρκους για λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές

Το ρωσικό δίκτυο Russia Today έφερε στο φως έγγραφα που αποδεικνύουν τις παράνομες συναλλαγές μεταξύ της Τουρκίας και των τζιχαντιστών. Συγκεκριμένα στα έγγραφα καταγράφονται με ακρίβεια οι μεταφορές πετρελαίου από περιοχές της Συρίας στην Τουρκία.

Τι δείχνουν τα έγγραφα

Στα έγγραφα που φέρουν το σύμβολο του Ισλαμικού Κράτους είναι καταγεγραμμένα:

Μάλιστα σε ένα από τα έγγραφα αυτά φέρει ημερομηνία 11 Ιανουαρίου 2016 και αναφέρει πως το Ισλαμικό Κράτος άντλησε 1.925 βαρέλια πετρελαίου από την περιοχή Καμπίμπα και τα πούλησε έναντι 38.342 δολαρίων. 

Ανταποκριτές του Russia Today υποστηρίζουν κάτοικοι των περιοχών της βόρειας Συρία αναγκάστηκαν από τους τζιχαντιστές να εργαστούν στα διυλιστήρια πετρελαίου. Μάλιστα ανέφεραν πως μετά την άντλησή του, το πετρέλαιο μεταφερόταν σε διυλιστήριο και από εκεί μετατρεπόταν σε βενζίνη, ή σε άλλα πετρελαϊκά προϊόντα.

«Τότε οι μεσάζοντες από την Ράκκα και το Χαλέπι έρχονταν για να παραλάβουν το πετρέλαιο και συχνά ανέφεραν την Τουρκία» ισχυρίζεται ένας από τους ντόπιους, τον οποίο επικαλείται το Russia Today.

Τα συγκεκριμένα έγγραφα αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Τουρκία συνεργάζεται με τους τζιχαντιστές ανοιχτά.

Δεύτερον, επειδή δεν διαθέτουμε κοντή μνήμη, αποδεικνύει ότι οι αμερικανοί και λοιποί νατοϊκοί ουσιαστικά ευθύνονται για την φρίκη του Ισλαμικού Χαλιφάτου, την οποία βιώνει σήμερα ολόκληρη η Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-ntokoumenta-kai-apodeijeis-oi-rwsoi-kataggelloun-tous-tourkous-gia-lathr#ixzz44C9skOeB

Exit mobile version