Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για γέλια και για κλάμματα… Μάρδας: Το πρόγραμμα για τους πρόσφυγες – επενδυτές το βρήκαμε στο Google!

Για γέλια και για κλάμματα... Μάρδας: Το πρόγραμμα για τους πρόσφυγες - επενδυτές το βρήκαμε στο Google!

Πολλές φορές έχουν βγει οι ταγοί του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος, το οποίο οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, και έχουν κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή ότι δήθεν δεν έχει πρόγραμμα και θέσεις. Αυτά τα ζητήματα, βέβαια, λύθηκαν με το 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής, όπου παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ μία σύντομη περίληψή τους μοιράστηκε στους παριστάμενους.

Ας δούμε, όμως, και αυτούς που «έχουν πρόγραμμα». Είδαμε χθες το τραγέλαφο Μάρδα, ο οποίος πρότεινε να δούμε τους «πρόσφυγες» ως «επενδυτές». Δεν θα σχολιάσουμε την εν λόγω πρόταση περαιτέρω. Αξίζει, όμως, να δούμε από που ακριβώς αντλεί το… πρόγραμμά του ο Σύριζα και η κυβέρνηση.

Μιλώντας, λοιπόν, στο κανάλι του Μπόμπολα, το Mega, ο Μάρδας είπε: «Είναι απλή η πρότασή, όποιος μπει στο Google θα βρει την πρόταση αυτή, εκεί τη βρήκαμε κι εμείς. Δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έγινε στη Δανία όπου εκεί το κράτος μάζευε τιμαλφή»

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο: 

Υ.Γ. Προτρέχουμε και λέμε ότι ας μην προτρέξουν τα παπαγαλάκια της ΝΔ να κράξουν τον Μάρδα, γιατί αυτοί το “πρόγραμμά” τους το έβρισκαν μέσω διαδικτύου επίσης. Απλώς αντί για το Google το λάμβαναν μέσω email από τον Σόιμπλε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-gelia-kai-gia-klammata-mardas-to-programma-gia-tous-prosfuges-ependutes#ixzz44E2ADdgn

Exit mobile version