Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε λέξη στα… “δημοκρατικά” ΜΜΕ για το συνέδριο του τρίτου κόμματος της χώρας

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό -σε μας τους εθνικιστές- άρχισε προχθές και ολοκλήρωσε χθες το βράδυ τις εργασίες του το 8ο Συνέδριο του τρίτου κόμματος της χώρας.

Αλλά, σε όποιο «ενημερωτικό» ΜΜΕ του διαδικτύου και να ψάξετε, δε θα βρείτε καμία αναφορά σ’ αυτό, έστω υβριστική και συκοφαντική! Το αντιμετωπίζουν ως μη γενόμενο!  

Γιατί έτσι; Υπάρχουν τρεις εκδοχές:

1ον) Άλλαξε ξανά η γραμμή της μνημονιακής χουντάρας που κυβερνά τη χώρα -ανεξαρτήτως ποιο κόμμα του… συνταγματικού τόξου βρίσκεται στην εξουσία- και επανήλθαμε στην πλήρη αποσιώπηση σε οτιδήποτε έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή.

2ον) Η αποσιώπηση ισχύει μόνο για το Συνέδριο, γιατί οι χουντομνημονιακοί πανικοβλήθηκαν -και με το δίκιο τους!- από την απόλυτη επιτυχία του, που φάνηκε ξεκάθαρα και από την μαζική προσέλευση του κόσμου και κατά τα άλλα, θα συνεχίσουν να μας υβρίζουν και να μας συκοφαντούν, σε κάθε ευκαιρία.

3ον) Να έχει γίνει συνδυασμός των δύο παραπάνω εκδοχών.

Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε… περαστικά στους… δημοκράταρους, που μονίμως χάνουν, σ’ ότι κι αν κάνουν κατά της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ): Α, και μπόλικο… ξυδάκι!

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-lejh-sta-dhmokratika-mme-gia-to-sunedrio-tou-tritou-kommatos-ths-chwra#ixzz44EEN7dwx

Exit mobile version