Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω. Με αυτή την απαίτηση, η οποία εκφράζει την επιθυμία των Ελλήνων να σωθεί η πατρίδα που έχει παραδοθεί βορά στα χέρια ανθελληνικών κυβερνήσεων έγινε το συνέδριο των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι αν οι Έλληνες δεν πάρουν την τύχη της πατρίδας μας στα χέρια τους η εθνική καταστροφή είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Αυτό που έχουν στο μυαλό τους τα παγκόσμια παράσιτα της ανθρωπότητας είναι ο διαμελισμός της χώρας, μιας και με τον οικονομικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει είναι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν θα υπάρχουν αποτρεπτικές και ικανές ένοπλες δυνάμεις να προστατεύσουν την ελληνική επικράτεια. Με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία του αγώνα για Πατρίδα Πίστη Ελευθερία οι ¨Έλληνες θα τα καταφέρουν. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Ν.Π.

Συγκλονιστικές εικόνες: «Αλληλέγγυοι» αριστεριστές έχουν μετατρέψει δημόσια κτίρια σε… Hot Spot!

Σύμφωνα με τους σοφούς που εξέλεξε ο κυρίαρχος λαός, οι άνθρωποι που περνάνε τα σύνορα είναι επενδυτές. Οπότε αν δείτε τους απρόσκλητους στον δρόμο είναι οικονομική επιτυχία και καλά θα κάνετε να αρχίσετε τις διαδικασίες για επενδύσεις. Μας ενημέρωσαν για την υψηλή μόρφωση που φέρουν, οπότε θα πρέπει το Σχιστό να μετονομαστεί σε κέντρο εφαρμοσμένων επιστημών και το λιμάνι του Πειραιά σε κέντρο θεωρητικών επιστημών. Το κακό είναι ότι με αυτή τη δήλωση Σύριζα οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες θα “σφαχτούν” για το ποιος θα πρωτοπάρει τους εισερχόμενους επιστήμονες – επενδυτές. Αλήθεια υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν έστω και μια λέξη από τους πολιτικούς απατεώνες της κυβέρνησης και αντιπολίτευσης του γνωστού αντισυνταγματικού τόξου; Η λύση είναι μια: Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Λ.Κ.

ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Οι Ρώσοι καταγγέλλουν τους τούρκους για λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές

Η Ευρώπη της νέας τάξης και των ισλαμολάγνων, κλυδωνίζεται από τον φρενήρη ρυθμό της ανόδου όλων των εθνικιστικών κινημάτων. Ότι συναντούμε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με την Χρυσή Αυγή, το συναντούμε τώρα και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης μιας που όπως φαίνεται οι Ευρωπαίοι θα δώσουν τον τελευταίο και μεγαλύτερο αγώνα, για την διάσωση του Έθνους τους από τους προσκυνημένους της νέας τάξης και των ισλαμιστών που εισβάλουν κατά κύματα στις χώρες τους, με σαφή στόχο την ισλαμοποίησή  τους. Όλα τα κινήματα της αντίστασης στην Ευρώπη, περνάνε πλέον όσα πέρασε και η Χρυσή Αυγή στην χώρα μας τα τελευταία περίπου 4 χρόνια. Διώξεις, φυλακίσεις, κατακραυγή και λασπολογία από τα κατευθυνόμενα παγκοσμίως ΜΜΕ, απαγορεύσεις συγκεντρώσεων και επιβολή αυστηρών μέτρων από την αστυνομία κατ’ εντολή του εκάστοτε τοποθετημένου προσκυνημένου πρωθυπουργού, με τις ευλογίες των ηγετών της παγκοσμιοποίησης. Η Ευρώπη των Εθνών, παρόλα αυτά, αντιστέκεται και μάχεται με τον πανίσχυρο αντίπαλο, κερδίζοντας κάθε μέρα κόσμο, που σημαίνει κερδίζει έδαφος στην κούρσα της νίκης. Η Εθνικιστική Ευρώπη θα παλέψει μέχρι την τελική νίκη.

Σπυρίδων Μ.

Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός στο “Εμπρός”: Στην Θράκη υπάρχουν Ακρίτες που φυλάνε Θερμοπύλες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-29-martiou-2016#ixzz44HOJIHBp

Exit mobile version