Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έγραψε η εφημερίδα “Δημοκρατία”: «Συνέδριο Χρυσής Αυγής: “Όχι στα Μνημόνια και στην υποταγή”!»

Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» για το 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής

Μετωπική επίθεση σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση για το θέμα της ονομασία των Σκοπίων αλλά και την εφαρμοζόμενη “πολιτική των Μνημονίων” εξαπέλυσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος από το βήμα του 8ου συνεδρίου της Χρυσής Αυγής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

“Αν για κάτι έχει να είναι υπερήφανη η Χρυσή Αυγή, είναι ότι δεν άλλαξε πολιτική. Παραμένει σταθερή και συνεπής στις θέσεις της. Λέμε όχι στα Μνημόνια, όχι στην υποταγή” τόνισε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής ενώ χαρακτήρισε την κυβέρνηση “υποκριτική εθνομηδενιστική Αριστερά, που δήθεν θα έσκιζε τα Μνημόνια και έφερε ένα τρισχειρότερο”.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε η ψηφοφορία για τη σύσταση της Κεντρικής Επιτροπής και ανακοινώθηκε ένα καινοτόμο γνωμοδοτικό όργανο στο οποίο θα συμμετέχουν δεκάδες εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου (βουλευτές, ευρωβουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι κτλ.) μαζί με άλλες προσωπικότητες. Το Εθνικό Συμβούλιο θα συνεδριάζει έως και τέσσερις φορές τον χρόνο και θα έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα προς την Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής.

Με άρθρο του εξάλλου με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η ξενοκρατία είναι εδώ, όπως και οι Οθωμανοί, και σήμερα περισσότερο από ποτέ στην Ελλάδα του 2016 επιβάλλεται να αναστηθεί το πνεύμα του 1821 ενάντια στους ραγιάδες και τους προσκυνημένους.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egrapse-h#ixzz44HRcPNky

Exit mobile version