Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, που ενώ οι Ελληνικές οικογένειες λιμοκτονούν από την πείνα και αυτοκτονούν η μία μετά την άλλη το ανθελληνικό κράτος συνεχίζει να νοιάζεται μόνο για τους παράνομους μετανάστες αυτής της χώρας, υποκύπτοντας σε κάθε εντολή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων. Οι παρακάτω στίχοι τονίζουν ποιοι πραγματικά είμαστε και δεν πρέπει να το ξεχνάμε! Γερά Έλληνες! Έχω στα στήθια μου τους στίχους του Σεφέρη, έχω του Γκάτσου την Αμοργό, έχω τον Κάλβο τον Σολωμό, έχω έναν ήλιο φυλαχτό από την Βεργίνα, έχω τον Όλυμπο τον Υμηττό, το Παλαμήδι και την Κυρά τη Ρω. Δεν σε φοβάμαι. Έχω μια θάλασσα, αγάπες στο Αιγαίο. Έχω στην Κρήτη ένα Θεό, ένα ακρωτήρι και ένα Σταυρό. Έχω ένα δέντρο στην Επίδαυρο φυτέψει, έχω μια ορχήστρα και ένα βωμό, έχω τον λόγο μου τον τραγικό. Δεν σε φοβάμαι! Δεν σε φοβάμαι, δεν σε φοβάμαι, με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω και κοιμάμαι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

Α.Τ.

Έγραψε η εφημερίδα “Δημοκρατία”: «Συνέδριο Χρυσής Αυγής: “Όχι στα Μνημόνια και στην υποταγή”!»

Η  ειδυλλιακή θέα της Αθήνας από τον Λυκαβηττό με παρασκήνιο τον Παρθενώνα και το Παναθηναϊκό στάδιο είναι  το σημείο που επέλεξε μία αραβική οικογένεια για να εορτάσει την άφιξή της στην Χοτσποτλαντ, την γη της ευρωπαϊκής επαγγελίας των οκνηρών και παραπλανημένων ισλαμιστών εξ’ ανατολών με τις παραδοσιακές τους μουσικές επιλογές. Καλώς τους δεχτήκαμε ή μήπως όχι; Πολύ φοβούμαι πως η χαρά των νέων “λαθροπολιτών” ισούται με μαθηματική ακρίβεια με την απελπισία των γηγενών Ελλήνων. Κατά την γνώμη μου δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, αλλά τα παγκόσμια κέντρα που υποκινούν τον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης για να εξασφαλίσουν φθηνά εργατικά χέρια και σε βάθος χρόνου να αλλοιώσουν την φυλετική ομοιομορφία των ευρωπαϊκών εθνών. Ας ελπίσουμε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε τον πόλεμο.

N.B.

«Φιλήσυχοι πρόσφυγες» προς διοικητή Hot Spot: Θα σε κάνουμε και σένα κομμάτια! 

Συναγωνίζονται στο ανίκανο γκουβέρνο ποιος θα κάνει την πιο ανθελληνική δήλωση που διαγράφει χιλιάδες χρόνια ένδοξης ιστορίας. Μικρές και ανόητες ιδεοληψίες, όπως αυτό που ακούσαμε από τον Μ. Μπαλαούρα, διεθνιστή Βουλευτή του Σύριζα, λέγοντας: Δεν απορρίπτω, το σκέτο “Μακεδονία” στα Σκόπια. Συνεπής η αριστερά από τα χρόνια του συμμοριτοπόλεμου μιας και τα ίδια έλεγε και τότε. Η μοναδική απάντηση που βγαίνει από τους Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους είναι αυτή: “Θέλω την Πατρίδα μου πίσω, για να την παραδώσω τουλάχιστον όχι μικρότερη στις επόμενες γενιές, αλλά και με τη βοήθεια του Θεού των Ελλήνων να την μεγαλώσω με σκοπό να παραδοθεί στις επόμενες γενιές ελεύθερη και δυνατή.

Σ.Μ.

Άγρια επεισόδια από λαθρομετανάστες στην Ειδομένη – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-30-martiou-2016#ixzz44KqFSP7z

Exit mobile version