Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή είναι η υποκριτική αριστερά: Καταδικάζει την βία, μόνο όταν αυτή εκδηλώνεται εναντίον της

Αυτή είναι η υποκριτική αριστερά: Καταδικάζει την βία, μόνο όταν αυτή εκδηλώνεται εναντίον της

Θα πρέπει να διακατέχεται από πλήρη άγνοια της πραγματικότητας ή απλώς από θράσος ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, όταν μετά την παρεμπόδιση κομματικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ από αριστεριστές υποστήριξε ότι «είναι μια πράξη εκτός αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας».

Γιατί αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα είναι ότι αυτή η πράξη είναι βγαλμένη μέσα από το DNA της γενικής αριστερής σκέψης. Απλούστατα, έτυχε αυτή την φορά θύματα και θύτες να ανήκουν και οι δύο στο αριστερό στρατόπεδο, οπότε αναγκάστηκε ο Παππάς να προβεί στην αναγκαία καταδίκη της πράξης αυτής.

Γιατί στο πρόσφατο παρελθόν, όταν οι διάφορες επιδοτούμενες και προστατευόμενες παρακρατικές συμμορίες των «αντιφασιστών» και των «αντιρατσιστών» διοργάνωναν παράνομες αντισυγκεντρώσεις εναντίον των νομίμων συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (θυμίζοντας καταστάσεις της δεκαετίας του ΄60, από την αντίθετη όμως πλευρά), τότε ο Παππάς και ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν καταδίκαζαν τις πρακτικές αυτές, αλλά τις σιγόνταραν με κάθε τρόπο.

Το αν τα «σκυλιά», τα οποία τάϊζε τόσο καιρό τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα του γαυγίζουν απειλητικά, γιατί νιώθουν την αίσθηση της πείνας, δεν μας αφορά. Δεν μπορεί, όμως, να προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων των Ελλήνων ο Παππάς (και ο κάθε Παππάς) με τέτοιου είδους δηλώσεις. Να θυμίσουμε στον «ξεχασιάρη» υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανακοίνωσε (και) εφέτος από νωρίς την ετήσια εκδήλωση Εθνικής Μνήμης και Τιμής για τους τρεις Πεσόντες Αξιωματικούς στα Ίμια και οι γνωστοί παρακρατικοί κύκλοι ανήγγειλαν αντισυγκέντρωση, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αντί να προφυλάξει τη νομιμότητα, φρόντισε να ταυτίσει τη νόμιμη συγκέντρωση με την παράνομη αντισυγκέντρωση και να τις απαγορέψει και τις δύο! Τώρα, απλώς γεύτηκε, σε πολύ ηπιότερες δόσεις, την οργανωμένη βία των αντισυγκεντρώσεων, μεθόδους τις οποίες χάιδεψε ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και που σίγουρα θα συνεχίσει να χαϊδεύει και στο (άμεσο) μέλλον.

«Καταδικαστέα» η βία όταν απευθύνεται σε κυβερνητικά στελέχη, αλλά επιτρεπτή όταν απευθύνεται στις εθνικιστικές εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Και ας εκτίθενται απεριόριστα με αυτού του είδους τις τοποθετήσεις οι διάφοροι εκπρόσωποι της κυβέρνησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-aristera-katadikazei-thn-bia-mono-otan-auth-ginetai-enantion-ths#ixzz44Mqm1Bde

Exit mobile version