Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανατριχίλα: Το ΚΚΕ τιμά την μνήμη ενός σφαγέα γυναικόπαιδων και κατασκόπου της Σοβιετικής Ένωσης

Η είδηση, όπως αναγράφεται σε συστημικό έντυπο, προκαλεί αγανάκτηση και ανατριχίλα: “Στο πλαίσιο της πολιτικής-πολιτιστικής εξόρμησης του ΚΚΕ με ορίζοντα το 2018 οπότε θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο αίθριο του Περισσού θα πραγματοποιήσει εκδήλωση-αφιέρωμα στο ιστορικό του στέλεχος Νίκο Μπελογιάννη, με αφορμή τη συμπλήρωση 64 ετών από την εκτέλεσή του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αποκαλυφθούν έργο του γλύπτη Μέμου Μακρή για τον Μπελογιάννη όπως και επιγραφή με τα ονόματα των μελών της Κεντρικής Επιτροπής που σκοτώθηκαν ή δολοφονήθηκαν υπηρετώντας το κόμμα τους”.

Αφού παραβλέψουμε το γεγονός ότι κάποια μέλη του ΚΚΕ, όπως ο Πλουμπίδης, οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους για τα (έστω και διεστραμμένα) ιδανικά του κόμματος και του κομμουνισμού, θεωρήθηκαν ως “χαφιέδες ασφάλειας”(!) από την τότε ηγεσία του καθάρματος Ζαχαριάδη και πολύ περισσότερο η ηγεσία ισχυρίστηκε ότι αυτός δεν εκτελέστηκε αλλά φυγαδεύτηκε από την ασφάλεια στο εξωτερικό(!!), δείχνει το πόσο προχωρημένη ήταν η σαπίλα στο εγχώριο φερέφωνο του Κρεμλίνου, ας σταθούμε σε κάτι άλλο.

Στο ίδιο το γεγονός, δηλαδή, της τιμητικής εκδήλωσης του ΚΚΕ για έναν τύπο, ο οποίος μπορεί να παρουσιάζεται από την καθεστωτική μαρξιστική προπαγάνδα ως “αγνός ιδεολόγος”, στην πραγματικότητα όμως επρόκειτο για έναν αιμοδιψή εγκληματία, ο οποίος είχε σημαίνοντα ρόλο στην αποτρόπαια σφαγή του Μελιγαλά και την δολοφονία ακόμη και γυναικόπαιδων.

Να υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι ο Μπελογιάννης καταδικάστηκε ως κατάσκοπος μιας ξένης χώρας, της Σοβιετικής Ένωσης, και όχι γενικά και αόριστα για τις ιδέες του. Και όμως, η λήθη της Μεταπολίτευσης και το γράψιμο της Ιστορίας από τους ηττημένους στρατιωτικά την περίοδο 1946-49, αλλά νικητές ιδεολογικά, αργότερα όπως αποδείχθηκε από τον ρου των γεγονότων, οδήγησε στο να ηρωποιούνται όχι μόνο από το ΚΚΕ, αλλά από το σύνολο γενικά του “συνταγματικού τόξου”, αδίστακτοι εγκληματίες σαν τον Μπελογιάννη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kke-tima-thn-mnhmh-enos-sfagea-gunaikopaidwn-kai-kataskopou-ths-sobietik#ixzz44PhSpDDu

Exit mobile version