Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο θρασύς Κουτσούμπας μίλησε για το μαύρο χρήμα – Σιγή ιχθύος για την αγοραπωλησία του «902»

Ο θρασύς Κουτσούμπας μίλησε για το μαύρο χρήμα - Σιγή ιχθύος για την αγοραπωλησία του «902»

Με ένα θράσος ανάλογο των εγκλημάτων, του ανθελληνισμού και της αντεργατικής δράσης που το διέπουν ως κόμμα σχεδόν 100 χρόνια, ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα νυν αρχισταλινίσκος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας θέλησε να μιλήσει κι αυτός για το σύστημα της διαφθοράς, κατά το γνωστό «μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι….».

Πριν συνεχίσουμε, ας δούμε το σχόλιο που έκανε πάνω στις τοποθετήσεις του Κουτσούμπα η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία κάτω από τον τίτλο «Κάτι ξέχασε» σημειώνει τα εξής: «Ο Δ. Κουτσούμπας κατέθεσε χθες μια σειρά προτάσεις του κόμματός του, όπως: απαγόρευση των εξωχώριων (offshore) εταιρειών και ονομαστικοποίηση όλων των μετοχών στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα ΜΜΕ. Σωστά όλα αυτά, αλλά οφείλουμε να θυμηθούμε πως το ΚΚΕ πούλησε τον ραδιοτηλεοπτικό «902» σε εξωχώρια εταιρεία της οποίας ποτέ δεν ανακοίνωσε τους ιδιοκτήτες. Επιπλέον στην σύμβαση πώλησης που κοινοποίησε στο τότε ΕΣΡ αναγραφόταν όρος ότι το ίδιο δεσμευόταν με όρους εχεμύθειας απέναντι στους αγοραστές. Με άλλα λόγια, ο Περισσός όταν τον συνέφερε προσαρμόστηκε σ΄αυτό που καταγγέλλει, παραβιάζοντας τις προτάσεις τις οποίες το ίδιο δεν εφάρμοσε. Προφανώς απαιτεί για να τις εφαρμόσουν οι άλλοι».

Δεν μας ενδιαφέρουν οι όποιες διαφορές της συγκεκριμένης φυλλάδας, η οποία δρα ως ανεπίσημο έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, με το κομματικό μαγαζάκι των καπιταλιστών του Περισσού. Όμως, επί του προκειμένου, τα όσα αποδίδονται στο ΚΚΕ είναι ολόσωστα. Οι υποκριτές και χρηματάνθρωποι του εγχώριου παραρτήματος της πάλαι ποτέ ιμπεριαλιστικής Σοβιετικής Ένωσης πούλησαν μια δημόσια συχνότητα, η οποία τους είχε παραχωρηθεί δωρεάν, σε μια εγχώρια εταιρεία χωρίς ποτέ να μάθουμε με ποιους έγινε το «ντιλ». Τσέπωσαν, δηλαδή, τα χρήματα οι φραγκοφονιάδες του Περισσού, δεν μάθαμε ποτέ ποιοι  τους «τα έσκασαν χοντρά», και τώρα ο αριστερός προφυλακτήρας του μεταπολιτευτικού καπιταλιστικού συστήματος παριστάνει τον… αδιάφθορο τιμητή των πάντων.

Βεβαίως, από ένα κόμμα «του εγκλήματος της προδοσίας», το οποίο ανέκαθεν ήταν αφιλότιμο και δρούσε αντεθνικά και διασπαστικά απέναντι στους εργαζόμενους, και που επί δεκαετίες αντιδρούσε σαν εκπαιδευμένη αρκούδα στο ντέφι που της χτυπούσαν τα εκάστοτε αφεντικά της στο Κρεμλίνο, η επίδειξη αναίδειας και θρασύτητας είναι το μόνο που αναμένει ο οποιοσδήποτε γνωρίζει ότι τόσο η ηγεσία όσο και τα εναπομείναντα «φυτά» του χρεωκοπημένου μαγαζιού του ΚΚΕ επιβεβαιώνουν στην πολιτική του εκδοχή το ευρύ νόημα της φράσης «όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-thrasus-koutsoumpas-milhse-gia-to-mauro-chrhma-chwris-thn-paramikrh-koube#ixzz44Q86BwYl

Exit mobile version