Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμπελόκηποι, Πιερία

Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Κωνσταντίνου Αλεξίου με θέμα ” Τα σύγχρονα καθεστώτα κατά των αρίστων”. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε διεξοδικά  στη δημοκρατία των αρίστων όπως την είχε περιγράψει ο Πλάτωνας. Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα πολιτεύματα Αθηνών και Σπάρτης, κάνοντας λόγο για τον Πολίτη – Οπλίτη τα δικαιώματα τις υποχρεώσεις καθώς και  τις προϋποθέσεις απόκτησης του παραπάνω τίτλου.

Η σύγκριση με τις σημερινές δυτικού τύπου κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, μόνο απογοήτευση μπορεί να φέρει με δεδομένο ότι κινούνται σε παντελώς αντίθετες κατευθύνσεις προωθώντας την αναξιότητα, την οικογενειοκρατία και το νεποτισμό με δεδομένο ότι η αποφυγή στράτευσης σήμερα αποτελεί τυπικό και ουσιαστικό προσόν του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Η εκδήλωση έληξε με τους παριστάμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας έγινε εκτενής αναφορά στα τεκταινόμενα του 8ου συνεδρίου του Κινήματος, που διεξήχθη στην Αθήνα στις 26 και 27 Μαρτίου. Κύριο χαρακτηριστικό του συνεδρίου ήταν ο ενθουσιασμός για την πορεία και την αποδοχή του κινήματος από τον ελληνικό λαό, αλλά και η αποφασιστικότητα όλων για τον αγώνα που θα οδηγήσει στην διακυβέρνηση της χώρας από την Χρυσή Αυγή, πρώτη φορά μετά από δεκαετίες από αληθινούς Έλληνες για όλους τους Έλληνες.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης για την ομιλία της βραδιάς με θέμα: η Εθνική Επανάσταση του 1821 – το παράδειγμα της κατάληψης της Τριπολιτσάς. Η κατάληψη της πόλης από τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τις ελληνικές δυνάμεις καθώς και η σκληρότατη τιμωρία που υπέστησαν οι δυνάστες του Ελληνισμού για τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει, είναι ένα παράδειγμα περήφανης και δυναμικής πολιτικής. Είναι δείγμα του πώς αντιδρούν οι περήφανοι Έλληνες, σε αντίθεση με την προδοτική και ντροπιαστική συμπεριφορά των Γραικύλων πολιτικών που κυβερνούν τα τελευταία χρόνια την χώρα μας.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn454#ixzz44Stbydwz

Exit mobile version