Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, Φίλης, ονειρεύεται την κατάργηση των μαθητικων παρελάσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, Φίλης, ονειρεύεται την κατάργηση των μαθητικων παρελάσεων

Είπαν τα Σκόπια… «Μακεδονία», γέμισαν την Ελλάδα με πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες σε ένα μόνο χρόνο διακυβέρνησης και υπέγραψαν το τρίτο αριστερό μνημόνιο. Σε προσωπικό επίπεδο ο αγράμματος παριστάνων τον υπουργό παιδείας, Φίλης, αρνήθηκε δημοσίως και μετά ανθελληνικής παρησσίας την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τους τούρκους και προκάλεσε ουκ ολίγες φορές τον Ελληνικό Λαό με τον a la Πάγκαλος παχυδερμισμό του.

Συνεπώς ο χαρακτηρισμός εθνοπροδότες ίσως και να είναι επιεικής για τους συριζαίους και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους.

Η τελευταία ενημέρωση περί της αντεθνικής, ανθελληνικής σκέψεως του συγκεκριμένου πολιτικού παχύδερμου μας έρχεται από την γνωστή στήλη της ΔΟΛίας εφημερίδας «Το Βήμα», «Βηματοδότης», και σας την παραθέτουμε αυτούσια:

«Καταργούνται οι μαθητικές παρελάσεις από τον Οκτώβριο. Την απόφαση αυτή πήρε ο υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης θεωρώντας τις μαθητικές παρελάσεις αναχρονιστικές και κατάλοιπο του μεταξικού καθεστώτος.

Έτσι στις 28 Οκτωβρίου δεν θα υπάρχουν μαθητικές παρελάσεις παρά μόνο σε τοπικό επίπεδο. Επίσης ο υπουργός Παιδείας φαίνεται να επιμένει στην προαιρετική παρακολούθηση του μαθήματος των Θρησκευτικών».

Κατάλοιπο του μεταξικού καθεστώτος, λέει, είναι οι παρελάσεις και συνεπώς «φασιστικές» και άρα «πρέπει να καταργηθούν». Συνεπές τουλάχιστον με την πολιτική του Σύριζα σε άλλα θέματα, αφού καταργούνται σιγά σιγά όλα τα «κατάλοιπα του μεταξικού καθεστώτος», όπως το κράτος πρόνοιας, αργότερα το 8ωρο, τα δικαιώματα των εργαζομένων κλπ.

Δυστυχώς, βεβαίως, ο Φίλης για άλλη μία φορά βγαίνει αμόρφωτος και απαίδευτος, αφού οι μαθητικές παρελάσεις δεν είναι «μεταξικό κατάλοιπο». Σας παραθέτουμε μία φωτογραφία από την εφημερίδα «Εμπρός» της 26ης Μαρτίου του 1899, όπου γίνεται λόγος για μαθητική παρέλαση:

Επανερχόμενοι στο σήμερα βλέπουμε πως με κυβέρνηση Σύριζα, οι μόνες παρελάσεις που… εγκρίνονται από το πολιτμπιρό του ογκώδους κομισάριου είναι οι παρελάσεις ομοφυλοφίλων και λαθρομεταναστών. Γιατί, όμως, τέτοια «πρεμούρα» για την κατάργηση των παρελάσεων από μία κυβέρνηση, η οποία σε όλα τα άλλα ζητήματα έχει επιδείξει εξαιρετική ανικανότητα και αναβλητικότητα;

Σας παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από βιβλίο περί Γεωπολιτικής που κυκλοφόρησε προσφάτως και διατίθεται από το Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο, ώστε να καταδειχτεί σε άλλο ένα επίπεδο η εθνοπροδοσία της κυβερνήσεως:

«Οι παρελάσεις και ο εορτασμός των Εθνικών Επετείων δεν είναι μόνο θέμα Εθνικής Μνήμης και συνέχειας του Ελληνικού Έθνους, ιδιότητα φυσικά σημαντικότατη. Εντάσσονται και στο γεωπολιτικό παίγνιο, εξυψώνοντας το Εθνικό Φρόνημα, προσθέτοντας συνεκτικούς δεσμούς στους ήδη υπάρχοντες, θωρακίζει την Κοινωνία ολόκληρη από την διχόνοια και τις μικροδιαφορές, δείχνει προς όλες τις κατευθύνσεις την ομόνοια και την αμυντική ισχύ του Έθνους, καθιστώντας σαφές ότι η Ελλάς δεν πρόκειται να ανεχθεί επιθετικές συμπεριφορές που θέτουν σε αμφισβήτηση τα κυριαρχικά της δικαιώματα.»

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-o-arnhths-ths-genoktonias-twn-pontiwn-filhs-thelei-na-katarghsei#ixzz44TZzYTyb

Exit mobile version