Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ισχύουν οι σημαντικές αποκαλύψεις που έκανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ισχύουν οι σημαντικές αποκαλύψεις που έκανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» με σχόλιό της επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα βρώμικα σχέδια της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, το σχόλιο έχει ως εξής: «Αποκαλύψεις που ισχύουν έκανε ο γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος: είπε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση σχεδίαζε, με αφορμή τους κουκουλοφόρους στις Σκουριές και τις επικοινωνίες τους με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να χαρακτηρίσει «εγκληματική οργάνωση» την Αριστερά και να τη θέσει εκτός νόμου. Το κλίμα αυτό το «έσπασε» με δηλώσεις του βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός, οι σχέσεις του οποίου διαταράχθηκαν για πάντα με τον Αντώνη Σαμαρά ύστερα από αυτό…».

Το γεγονός ότι η καλά πληροφορημένη εφημερίδα γράφει ότι τα όσα υποστήριξε ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι «Αποκαλύψεις που ισχύουν» σημαίνει ότι επιβεβαιώνει πλήρως τις σοβαρές αυτές καταγγελίες, οι οποίες αποτελούν ένα πολύ μικρό μέρος της βρώμας και της δυσωδίας που χαρακτήριζαν (και) την κυβέρνηση Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης: Νέες αποκαλύψεις – φωτιά Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το δικαστικό πραξικόπημα κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia-apokalupseis-pou-ischuoun-ekane-o-archhgos-ths-chrushs#ixzz44Tw9eM1t

Exit mobile version