Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Σύριζα και Ανέλ νομοθετούν υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στην ολομέλεια για την προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας στις διατάξεις των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρχικά αναφέρθηκε στην νέα «αθώωση» των υπουργών του Σύριζα, Σταθάκη και Πολάκηγια οικονομικά εγκλήματα από την βουλή.

Σχετικά με το νομοσχέδιο είπε πως, μπορεί οι διατάξεις για την φοροδιαφυγή να ακούγονται λογικές, όμως οι εξαιρέσεις που περιέχονται διαψεύδουν πανηγυρικά την ρητορική της κυβέρνησης.

Εν συνεχεία κατήγγειλε την απραξία της κυβέρνησης για διάφορα οικονομικά σκάνδαλα στην χώρα μας, όπως η σύμβαση της Αττικής Οδού, οι περίφημες λίστες φοροδιαφυγής, η υπόθεση Παπασταύρου και η καταλήστευση των μικροομολογιούχων με το PSI.

Κλείνοντας ο συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε πως η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για το καλό της πατρίδας, δεν προστατεύει τα Ελληνικά προϊόντα, δεν νοιάζεται για τις Ελληνικές επιχειρήσεις και νομοθετεί υπέρ των μεγάλων συμφερόντων και των λαθρομεταναστών που έχουν εισβάλλει στην χώρα μας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-suriza-kai-anel-nomothetoun-uper-twn-lathrometanastwn-ka#ixzz44U9m45W6

Exit mobile version