Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το καθεστωτικό ΚΚ€ ξέπλυνε τα σκάνδαλα των Σταθάκη και Πολάκη

Το καθεστωτικό ΚΚ€ ξέπλυνε τα σκάνδαλα των Σταθάκη και Πολάκη

Η κομματική φυλλάδα του καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) αναφερόμενη στις υποθέσεις άρσεως ασυλίας των Γιώργου Σταθάκη και Παύλου Πολάκη γράφει τα εξής, ως προς το αποτέλεσμα: «Για την άρση ασυλίας του Γ. Σταθάκη, από τους 187 παρόντες βουλευτές, 151 ψήφισαν κατά της άρσης, 28 υπέρ και 8 δήλωσαν «παρών. Το ΚΚΕ ψήφισε κατά. Για την άρση ασυλίας του Π. Πολάκη, 148 ψήφισαν κατά, 31 υπέρ και 8 δήλωσαν παρών. Το ΚΚΕ καταψήφισε».

Όπως βλέπουμε, το ΚΚΕ τάχθηκε κατά της άρσης ασυλίας των δύο υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ. Συνέβαλε, δηλαδή, κι αυτό στην συγκάλυψη των υποθέσεών τους, ειδικά του Σταθάκη η οποία αφορά «βαρβάτο» οικονομικό σκάνδαλο. Προφανώς, οι καπιταλιστές του ΚΚΕ, ανήκοντες κι αυτοί στην πλευρά «συνταγματικού τόξου» (είναι σταλινικοί… δημοκράτες), «καθαρίζουν» από τις ευθύνες του τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, σκεπτόμενοι ότι αυτή η «αλληλεγγύη» μεταξύ πολιτικάντηδων μπορεί να αποβεί κάποτε χρήσιμη και στο δικό τους μαγαζάκι, αν ποτέ χρειαστεί.

Ας τα βλέπουν αυτά, όμως, όλοι, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τον βρώμικο και καθεστωτικό ρόλο του ΚΚΕ, το οποίο μετέχει κι αυτό ως μέρος του «απορρυπαντικού» που χρησιμοποιείται στο «πλυντήριο» της Βουλής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kathestwtiko-kke-kata-ths-arshs-asulias-twn-stathakh-kai-polakh#ixzz44UKa6C00

Exit mobile version