Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τηλεφωνική συνομιλία “τιτάνων”: Ο Τζέφρυ κάλεσε τον φραπεδόμαγκα του μεσονυχτίου στην σοσιαλ(η)στική διεθνή

Δεν πρόκειται για πρώιμη πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά για ένα… ιστορικής σημασίας γεγονός, το οποίο επιτέλους απόκτησε υπόσταση, καθώς ισχύει στο ακέραιο ότι “τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται”.

Ο λόγος για μια επικοινωνία, η οποία είναι πολύ πιθανόν να αποτελεί και την συνομιλία της χρονιάς, αν όχι της δεκαετίας. Ο λόγος για την τηλεφωνική συνομιλία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου (γνωστός και ως “Γιωργάκης”, “Τζέφρυ”, “Ραν ταν πλαν”, “ούφο”, “χαζό παιδί χαρά γεμάτο” κ.τ.λ.) με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη (γνωστός και ως “κύριος Πρόεδρος”, “Φραπεδόμαγκας του μεσονυχτίου”, “καρκινολόγος”, “πιτσαδόρος”, “προφήτης”, κ.τ.λ.).

Θέμα της συνομιλίας αυτής, η οποία θα μείνει στην ιστορία, καθώς για πρώτη φορά δύο τόσο ευφυείς, σεμνοί και ταπεινοί άνθρωποι τέτοιου βεληνεκούς έρχονται σε τηλεφωνική επαφή, ήταν το αίτημα της Ένωσης Κεντρώων για ένταξη στην σοσιαλ(η)στική διεθνή! Το… σημαντικό και ελπιδοφόρο είναι ότι ο Τζέφρυ συμφώνησε με τον φραπεδόμαγκα του μεσονυχτίου να συναντηθούν (!) αμέσως μετά την επιστροφή του πρώτου από την λατινική Αμερική, όπου συνδύασε με άψογο τρόπο τις μακροχρόνιες κοπιαστικές διακοπές του με την… παγκόσμιας σημασίας σύνοδο των σοσιαληστικών κομμάτων, όπου για μια ακόμη φορά δίδαξε το πώς ένας άεθνος, άθεος, άεργος και άμυαλος μπορεί να τινάξει μια Χώρα στον αέρα με την ασύλληπτων διαστάσεων κολοσσιαία ευφυΐα του.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, ο οποιοσδήποτε ότι η επικείμενη συνάντηση ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ αυτών των δύο πολιτικών και πνευματικών τιτάνων θα δημιουργήσει καταστάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τον ρου της ιστορίας! Με κομμένη την ανάσα μετράμε τις ημέρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα για την μεγαλειώδη αυτή κοντινή επαφή των δύο συγκεκριμένων ανδρών, προκειμένου να δούμε αν τελικά η ελπίδα θα συνεχίσει να υφίσταται σ’ αυτόν τον Τόπο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thlefwnikh-sunomilia-titanwn-o-tzefru-me-ton-frapedomagka-tou-mesonuchtiou#ixzz44V6Our76

Exit mobile version