Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ: Η ΕΛ.ΑΣ έβγαλε διαταγή για την προστασία γυναικών από βιασμούς στα hot spots

ΣΟΚ: Η ΕΛ.ΑΣ έβγαλε διαταγή για την προστασία γυναικών από βιασμούς στα hot spots

Πίσω από την εικόνα «αγιοποίησης» όλων των λαθρομεταναστών, η οποία επιχειρείται από διάφορα ύποπτα κέντρα, η πραγματικότητα δείχνει πολύ διαφορετική.

Μέτρα για την αντιμετώπιση των περιστατικών βιασμών, σεξουαλικής παρενόχλησης και κάθε μορφής βίας σε βάρος των γυναικών προσφύγων λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από τη διαπίστωση ότι αυξάνονται τα κρούσματα βίας με θύματα ανυπεράσπιστες γυναίκες που εγκατέλειψαν μόνες τους ή με τα παιδιά τους τις χώρες καταγωγής τους. Αυτό αποκαλύπτει διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., η οποία εκδόθηκε στις 22 Μαρτίου 2016 και έχει θέμα την «ετοιμότητα για την προστασία των γυναικών μεταναστριών και προσφύγων».

Όλα αυτά δείχνουν ότι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και στους πρόσφυγες υπάρχουν και «νταβραντισμένοι», οι οποίοι θέλουν πάση θυσία να εκτονώσουν τις σεξουαλικές τους ορμές, ακόμη κι αν σ΄αυτό δεν συναινεί η απέναντι πλευρά των γυναικών. Και αφού οι συγκεκριμένοι μετανάστες δεν έχουν καμία ηθική αναστολή απέναντι στις συμπατριώτισσες και ομόθρησκές τους (καθώς η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι) μπορεί να υποθέσει ο οποιοσδήποτε τι στάση θα κρατήσουν απέναντι σε Ελληνίδες και «άπιστες».

Ο δρόμος από την απαράδεκτη βία σε βάρος γυναικών λαθρομεταναστριών και προσφύγων μέχρι την εξίσου απαράδεκτη βία εναντίον των Ελληνίδων δείχνει να είναι πολύ κοντινός. Όσοι γέννησαν, συντηρούν και ενισχύουν την ροή και την παραμονή στην Χώρα μας των λαθρομεταναστευτικών κυμάτων, είναι ηθικοί αυτουργοί τέτοιων αποτρόπαιων καταστάσεων, ανεξαρτήτως της έκτασης που αυτές θα πάρουν.

Διαβάστε επίσης: Έβγαλαν μαχαίρια οι λαθρομετανάστες – Σε κατάσταση πολιορκίας ολόκληρη η χώρα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-el.as-ebgale-diatagh-gia-thn-prostasia-gunaikwn-lathrometanastriwn-wste-n#ixzz44V788zzw

Exit mobile version