Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Σήμερα το πρωί κάποιος καλός ανθρωπάκος αποφάσισε να πληρώσει για να φτιαχτούν 300 σάντουιτς για τους “πρόσφυγες” που βρίσκονται στον Πειραιά. Ο φούρνος αφού τα έφτιαξε τα έδωσε σε ένα δικό μου γνωστό ταξιτζή για να τα πάει και να τα μοιράσει στους “πεινασμένους πρόσφυγες”.

Φτάνοντας εκεί με το ταξί αφού δούλευε κιόλας όταν άνοιξαν τα σάντουιτς άρχισαν να τον βρίζουν, να του χτυπούν το αυτοκίνητο και να τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν διότι τα σάντουιτς ήταν φτιαγμένα με ζαμπόν.

Δυστυχώς ο φούρνος που τα έφτιαξε δεν σκέφτηκε ότι το ζαμπόν δεν τρώγεται από τους μουσουλμάνους που είναι απόλυτα σεβαστό, αλλά ο γνωστός μου τους είπε ότι δεν έφταιγε αυτός και πως μόνο τα έφερε. Τους πρότεινε να βγάλουν το ζαμπόν και να το φάνε μιας που δεν έχουν πρόβλημα με το τυρί. Η κατάληξη; Να συνεχίζουν να τον απειλούν, να του χτυπούν την ιδιοκτησία του (αυτοκίνητο) και να του πετάξουν τις κούτες με τα σάντουιτς πίσω στα μούτρα.

Το απόγευμα τα σάντουιτς θα δοθούν στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στη Νίκαια και στον Άγιο Νικόλαο στην Καλλιθέα για αυτούς που έχουν ΑΝΑΓΚΗ και πεινάνε πραγματικά.

Αγαπητοί μου πρόσφυγες – λαθρομετανάστες ΦΥΓΕΤΕ από την χώρα μου!

Τ.Β.

Ο Τσίπρας ταΐζει μαχαιροβγάλτες από αφγανιστάν και βόρειο αφρική – Να πεταχτούν αμέσως έξω από την Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

H Χρυσή Αυγή βρίσκεται στον δρόμο προς την εξουσία. Το 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής είναι η απαρχή της τελικής νίκης των Ελλήνων Εθνικιστών. Ένα συνέδριο που δεν κάλυψαν τα διαπλεκόμενα Ελληνικά ΜΜΕ, μπροστά στον φόβο που προκάλεσε τόσο η επιτυχία του 8ου συνεδρίου όσο και η αυξανόμενη εκλογική πολιτική δύναμη του τρίτου κόμματος της Ελλάδας. Ή συνεχώς διογκούμενη αντιλαϊκή πολιτική της προδοτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση και η εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων εχθρικών παράνομων ισλαμιστών που τους προστατεύει η δωσίλογη Ελληνική κυβέρνηση, δίνουν φτερά στην Χρυσή Αυγή. Το μόνο κόμμα που παρουσιάζει αύξηση στα εκλογικά του ποσοστά η Χρυσή Αυγή, δεν μπορεί να ανακοπεί από καμία βρώμικη μεθόδευση του πολιτικού κατεστημένου της Ελλάδας. Το κόμμα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου θα αναδειχθεί κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, νόμιμα, δημοκρατικά και μέσω Εθνικών εκλογών. Ή Χρυσή Αυγή ήρθε, είδε, νίκησε. Ζήτω η Χρυσή Αυγή του μοναδικού Έλληνα πατριώτη πολιτικού αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.

Με Τιμή, Ιωάννης Π.

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ισχύουν οι σημαντικές αποκαλύψεις που έκανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Η Βουλή θέλοντας να επιβεβαιώσει το ρόλο της σαν ένα πλυντήριο σκανδάλων, έσβησε  σκανδαλωδώς, αξιόποινες πράξεις του Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ  Γ. Σταθάκη. Ντροπή και αίσχος! Απέρριψε εισαγγελικό πόρισμα σε βάρος του, για μη ορθή από πλευράς του διαχείριση ενός ειδικού λογαριασμού του Πανεπιστημίου Κρήτης, την περίοδο που ήταν Καθηγητής. Δεν έκανε άρση, ως όφειλε, της βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να δικαστεί και αυτός ως κοινός θνητός. Ουσιαστικά αθωώνει έτσι τον υπουργό για το αδίκημα της διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Τέσσερεις δεκαετίες τώρα… Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει!

Κ.Λ.

Ηλίας Κασιδιάρης: Λαϊκή απαίτηση η κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης στα χρεοκοπημένα κόμματα – ΒΙΝΤΕΟ

Η κατάσταση με το λαθρομεταναστευτικό εχει ξεφύγει τελείως. Ο Μουζάλας και ο κάθε Μουζάλας αδυνατεί να κατανοήσει ότι αυτοί οι άνθρωποι θα εγκλωβιστούν εδώ και ότι εμείς ούτε θέλουμε, ούτε μπορούμε να τους περιθάλψουμε. Θα το πω καθαρά και ξάστερα , γιατί εδώ που φτάσαμε πρέπει να πούμε αλήθειες. Είμαστε μια χώρα χρεοκοπημένη. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μόνο τους συμπατριώτες μας. Δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να κοιτάξουμε και να βοηθήσουμε κανέναν άλλον. Και αντί να παρακαλά την Ευρώπη και να λέει ότι πέντε αστυνομικοί έκαναν πραξικόπημα σε βάρος της απόφασης των κυβερνήσεων, ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή ιδέα, όπως την εννοούν αυτοί, πέθαναν…Από εδώ και πέρα έκαστος για τη διάσωση του και τίποτε άλλο.

Κωσταντίνα Μ.

Το καθεστωτικό ΚΚ€ ξέπλυνε τα σκάνδαλα των Σταθάκη και Πολάκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-1-apriliou-2016#ixzz44XB5Pcuh

Exit mobile version