Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ναι στα “hot spots” από την πατριδοκάπηλη ΝΔ – ΟΧΙ σε όλα μόνο η Χρυσή Αυγή!

Ναι στα “hot spots” από την πατριδοκάπηλη ΝΔ - ΟΧΙ σε όλα μόνο η Χρυσή Αυγή!

Η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε την συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία μεταβάλει και με σφραγίδα πλέον την χώρα μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών!

Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ με την πλήρη στήριξη της ΝΔ προχωράει και επίσημα στην μετατροπή της πατρίδας μας ως χώρα υποδοχής και φιλοξενίας εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών.

Με βάση την συμφωνία αυτή, μεταξύ άλλων, η τουρκία θα μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως μη ασφαλής χώρα, κάτι που θα οδηγήσει στον οριστικό εγκλωβισμό όλων αυτών των «κατατρεγμένων» στην Ελλάδα, αφού δεν θα επιτρέπεται ουδεμία επαναπροώθηση τους στην τουρκία από όπου ήρθαν.

Επιπλέον, η ΝΔ υπερψήφισε την διάταξη που εξαιρεί από τον ΦΠΑ οτιδήποτε δίδεται για την κάλυψη των αναγκών των λαθρομεταναστών, την ιδία ώρα που επιβάλλονται δυσβάσταχτοι φόροι στους Έλληνες.

Για την ιστορία, η ΝΔ υπερψήφισε τα άρθρα, 18,23,24, 33-45, 47-66, 73, 75 του λαθρομεταναστευτικού νομοσχεδίου που κατάθεσε η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ.

Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε το καταστροφικό για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό νομοσχέδιο.

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν θα σας επιτρέψουμε να διαλύσετε το Εθνικό κράτος των Ελλήνων! ΒΙΝΤΕΟ

Θυμηθείτε τα σχετικά ρεζιλίκια του φίλου των Μασόνων, Δένδια:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nai-sta-hot-spots-apo-thn-patridokaphlh-nd-ochi-se-ola-mono-h-chrush-augh#ixzz44bfTkV2F

Exit mobile version