Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοκρατία: «Απολύτως ασύντακτος και ταραγμένος ο Αθανασίου στις καταγγελίες Κασιδιάρη»

Δημοκρατία: «Απολύτως ασύντακτος και ταραγμένος ο Αθανασίου στις καταγγελίες Κασιδιάρη»

Η πολύ δύσκολη (για να μην πούμε εξευτελιστική) θέση στην οποία βρέθηκε χθες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Κυβέρνησης Σαμαρά, Χαράλαμπος Αθανασίου, φαίνεται ξεκάθαρα από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο: «Αθανασίου: Δεν είναι η φωνή του Σαμαρά στα ηχητικά» γράφει τα εξής:

«Το σφυροκόπημα του Ηλία Κασιδιάρη στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου έμεινε ουσιαστικά αναπάντητο από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Αντιθέτως, ο κ. Αθανασίου ισχυρίστηκε ότι στο περίφημο ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο κ. Σαμαράς να δίνει εντολή “ειδικής μεταχείρισης” σχετικά με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής προς τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο, δεν ακούγεται η φωνή του πρώην πρωθυπουργού, αλλά κάποιου άλλου! Το ακριβές απόσπασμα της παρέμβασής του (είναι απολύτως ασύντακτο, δείγμα της ταραχής του) έχει ως εξής: “Όσον αφορά, όμως, το άλλο ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο υπάρχει, εδώ έχει γίνει πραγματογνωμοσύνη, πρόσφατα μάλιστα πριν μερικούς μήνες, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ήταν, αλλά δεν έχει σημασία, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία ανάμειξη με αυτό, αλλά εννοώ ότι δεν ήταν η Ν.Δ. για να υπάρχει οποιαδήποτε παρέμβαση και, σαφέστατα, οι πραγματογνώμονες αποφαίνονται ότι η φωνή δεν είναι του Σαμαρά. Τελεία και παύλα”. Την ίδια ώρα παραδέχτηκε ότι τηλεφώνησε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Αθηνών για να ενημερωθεί εάν άρχισε η δίκη της Χρυσής Αυγής και σε ποιο στάδιο βρίσκεται, διότι εκείνη την περίοδο ο ίδιος συμμετείχε στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης στις Βρυξέλλες. “Η ενημέρωση δεν σημαίνει παρέμβαση στο έργο και, εξάλλου, την ημέρα που πήρα εγώ απολογείτο ο κ. Παναγιώταρος” συμπλήρωσε».

Το ότι η «τοποθέτηση» του Αθανασίου θυμίζει στην σύνταξή της την… ρητορική δεινότητα του «θρυλικού» αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού, Θωμά Μάτσιου, δείχνει το μέγεθος της ταραχής του πανικόβλητου «Μπάμπη». Και μόνο το γεγονός ότι υποστηρίζει ότι η φωνή στο ηχητικό ντοκουμέντο δεν ανήκει στον Σαμαρά, ενώ έχει αποδειχθεί το αντίθετο, φανερώνει την απόγνωση και την απελπισία του. Φυσικά δεν υπάρχει καμία πραγματογνωμοσύνη που να αποφαίνεται όσα ψευδέστατα αναφέρει ο “Μπάμπης”.

Αντιθέτως υπάρχει ειδική πραγματογνωμοσύνη από διαπιστευμένο εργαστήριο του Βελγίου, που αποδεικνύει περίτρανα πως η φωνούλα που ακούμε στο εν λόγω ντοκουμέντο ανήκει στον αρχισκευωρό Σαμαρά.

Ακόμα και η «Δημοκρατία» χαρακτηρίζει ως «απολύτως ασύντακτο, δείγμα της ταραχής του» την στάση που κράτησε ο θλιβερός συνεργός του αρχισκευωρού Σαμαρά στην ανήθικη προσπάθεια σπίλωσης και εξόντωσης (πολιτικής και φυσικής) της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σε άλλο άρθρο, η «Δημοκρατία» αναφέρει ότι: «Σε δύσκολη θέση βρέθηκε και το έτερο μέλος της Ν.Δ. στην επιτροπή, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, που σφυροκοπήθηκε, εκτός των άλλων, και από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Μόνο την ώρα που αποχώρησε για λίγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα τόλμησε χαμηλόφωνα και εκτός μικροφώνου, σύμφωνα με πληροφορίες μέλους της επιτροπής, να αντιδράσει, λέγοντας ότι δεν ισχύουν αυτά που είπε ο Κασιδιάρης».

Θρασύδειλος, συν τοις άλλοις, ο Αθανασίου, καθώς, σύμφωνα με τα γραφόμενα της «Δημοκρατίας», δεν είχε το σθένος να αντικρούσει τα λεγόμενα του Ηλία Κασιδιάρη εν παρουσία του. Η αλαζονεία αποτελεί πολύ κακό σύμβουλο, και ο πανικόβλητος χθες Αθανασίου έπρεπε να το γνωρίζει αυτό, όταν σε συνεργασία με το τότε αφεντικό του στη Ν.Δ. και άλλους έστηναν την σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Θα έπρεπε να γνωρίζει, δηλαδή, ότι η εξουσία δεν κρατά για πάντα και οι αδικίες που διαπράττονται κατά την διάρκεια της άσκησης αυτής κάποια στιγμή γυρίζουν μπούμερανγκ, όταν πλέον η εξουσία έχει χαθεί.

Διαβάστε επίσης: Τα ντοκουμέντα Σαμαρά – Μπαλτάκου στην επιτροπή θεσμών: Προκλητική κάλυψη της ΝΔ από Χριστοδουλοπούλου! ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-apolutws-asuntaktos-kai-taragmenos-o-athanasiou-stis-kataggelies#ixzz44cbCn11h

Exit mobile version